God kväll ♥ Nu är jag sådär mysigt mör i kroppen. Känns som att jag tränade igår, bara för att jag hade klackar.. Mina fötter är fortfarande ömma haha. Jag måste växa upp nu fan, måste kunna hantera klackar! 
 
Iallafall, idag segade jag och Felicia hemma hos mig ett tag. Sen drog Felicia in till stan ett tag, och under tiden tittade jag på lite Californication (asså allvarligt, bästa serien just nu) sen gjorde jag i ordning mig för att möta upp henne i stan. Jag är en awesome shoppingkompis asså! Felicia ville ju köpa en ny bomberjacka, och jag gick runt på mission och letade och letade. Till slut hittade vi en assnygg bomberjacka på MQ som var kiltad, mmmm. Självklart var jag tvungen att hitta en supersnygg (och svindyr) jacka också... Däremot köpte jag den inte, men sugen blir man ju.
 
Haha knäppo Felicia
 
Älskar att den är figursydd, kiltad och "stilren". Älskade färgen. Jag gillar ju inte svart asså, jag blir deprimerad av svart.. Okej, jag har ju en svart skinnjacka, men det är ju givet. Annars brukar jag faktiskt inte klä mig i svart. Jag är mörkblå/grå/vit/beige person ;)
 
Sen satte vi oss och göttade i solen, hur mysigt som helst ♥
 
 
 
 
Sen har jag varit så duktig och handlat själv på Sabis! Älskar att handla. Älskar att plocka på massa grönsaker och kuligheter. Jag gjorde även svennemiddag till familjen som bestod utav köttbullar, potatis och gräddsås.. Sååå gott! Mamma och pappa har ju bara ätit turkisk mat de senaste dagarna, så jag kände att de förtjänade klassisk husmanskost.
 
Nu ska jag sätta mig framför TVn och kolla lite mer på Californication med en kopp té. Älska livet. Sen ska jag bli så trött, så trött, att jag kommer ta tio steg till sängen sen bara somna djupt i min nybäddade säng med fräscha lakan.. Tänk vad man kan uppskatta de små sakerna i vardagen? ♥
 
Puss!