Jag. Dör. Jag stod precis och städare i min gardrob, just för att det har legat så ofantligt mycket skräp i en viss sektion. Det jag syftar som skräp var alltså en massa grundskolepapper, skrivhäften, böcker, ritböcker, alltså allt möjligt. Saker från skolan, helt enkelt. 
 
Men i all denna massa hittade jag alla dessa foton. Hahaha. Blev först lite rädd för mig själv. Men sen blir det sån där stark koppling till sig själv. Jag må ha varit superliten på dessa bilder och totalt förändrad idag, men det är ju ändå fortfarande jag på bilderna. Det är fortfarande mitt tunna, blonda hår. Det är fortfarande mina snea tänder som jag sedan reglerade i åttan. Det är fortfarande mina mörka cirklar under ögonen. Det är fortfarande min tjejiga stil på kläderna som oftast bestod utav rosa. Och det sjukaste blir också att man minns alla dessa frisyrer, smycken, kläder.. Jag äääälskade att sätta upp håret i toffsar och hårspännen, just för att jag ville så hemskt gärna ha långt hår. Och alla tjejer med långt hår i min klass kunde ju ha dessa fina frisyrer med tofsar och spännen, så det blev ju sjävklart för mig. Bilden i mitten på den högra raden hade jag den där rosa, lila, röd-spirala tröjan.. Jag fullkomligt älskade den. Och halsbandet längst ned i högra hörnet köpte jag helt själv på Indiska. Jag var galen i deras smycken som var extra vaganza. Ju mer krims krams, desto bättre (tyckte jag då).
 
Försökte ta en liten söt bild för att visa kontrast till hur jag ser ut idag, men vet inte om jag ser ut sådär egentligen. Gillar inte att ge ett krystat léende, haha. Ni vet, jag gillar ju egentligen att langa mina sura och allvarliga poser ;-)
 
Är ganska mör just nu då jag hade en körlektion tidigare idag som var sååååå energikrävande. Jag fick öva på att bromsa + i med koppling + växla, istället för att göra som jag har gjort tidigare --> i med koppling + bromsa + växla. Tydligen så ökar farten när man trycker ner kopplingen, vilket inte är så bra om man vill bromsa, vilket jag inte visste. Men eftersom det blev en ganska ny omställning så tog det dubbelt så lång tid för mig att bromsa hahah, så min körlärare fick trycka i bromsen åt mig ett par gånger, hehe.. Gaahhh, ni anar inte hur pain in the ass det är med växellåda. Inte nog med att du alltid måste hålla koll på gångtrafikanter, cyklister, skyltar, farten, backspegel, sidospegel, döda vinkeln - utan du ska kunna växla rätt samtidigt. Blöööööh. Jag kommer sååå ha en automatväxlad bil när jag kirrat körkortet. Må manuella bilar dö ut! Haha.
 
Från en sak till en annan.
 
Tänkte nu att jag skulle fortsätta på ett stråk-sample till min nya låt som vi håller på att arra, men nu när jag har satt igång med städandet känner jag att jag kanske borde avsluta det först så det inte ser ut som tredje världskriget i mitt rum. Men iiihh, asså den här låten som vi jobbar på nu.. Den kommer såå, så bra. Eller jag gillar den iallafall. Den är nice, chill, men har ändå ett sån stark känsla och den betyder så mycket för mig. Allt började med ett pianoriff här hemma i min lilla studio som sedan ledde till den fina melodin.. mmmm. Ser fram emot att få visa er slutresultatet. Men än så länge har vi bara en slask/scratch/utkast som ska spelas om och redigeras. Ska till den andra studion imorgon på morgonen och fortsätta med den. 
 
I övrigt ser jag fram emot eftermiddagen som kommer bestå av en fika med Marcus aka. Frippz aka. Frippan. Mycket trevlans. x