heeeeiiii. Stockholms "hej", haha. Hur mår ni ? Jag sitter just nu i ett svalt personalrum på workie (bloggar snabbt från telefonen) och andas. Har hållt igång som fan idag. Gick upp tillsammans med Marcus som vanligt, käkade frukost ute på altanen och sen pang boom iväg till haninge C för att egentligen köpa kläder då jag har nada sommarkläder. Meeen självklart hittade jag nada sommarkläder, haha. Har typ tusen par kortkorta shorts som är fem år gamla, typ som de på bilden ovanför - och jag fullkomligt ogillar det megastarkt. Känner mig som en fjortis som blottar halva häcken bara för att det är sommar:(   Näe, men jag är helt enkelt inte bekväm med att visa så mycket ben och hud längre. Däremot är jag heeeelt såld på vida byxor! Så kikade efter det men hittade iiingenting som var både skönt och snyggt.
 
Så istället har jag sprungit fram och tillbaka till olika butiker, slutade upp med lite shopping på Cubus och In&Finn, typ min favoritbutik någonsin, haha. Cubus förvånar mig verkligen med deras underkläder samt badkläder, alltså !!! Wow. Jag har ju en rätt svår bh-storlek som gör att jag sällan hittar bikinis eller underkläder i rätt storlek, som dessutom är sköna/snygga. Så råkade gå förbi en bikini som fanns i min storlek, och bara kuuunde inte får mitt liv inte köpa den.. hehe. Köper fan aldrig kläder. Ville gynna mig liiite. Tihi. 
 
Har inte tagit några fancy bilder på mina inköp då det inte var sååå intressant. DÄREMOT har jag massa bilder ifrån när vi riggade upp paveljiongen samt har livsnjutit där! Ååååååhhh är såååå nöööööjd, bara koooolla:
 
Marcus pappa Chrille och hans fru Nenne kom över med en paveljiong som blev över! Jag har ju tjatat om det, att det har blivit så GALET varmt på altanen då vårt hus ligger rätt så bra i lä, samt får solläge i princip hela dagen. Så att få lite skugga och tak - GULD!
 
Nenne och Chrille var verkligen GUUUULD värda som hjälpte oss att rigga upp det!! Nenne tog även med sig trädgårdssaker till mig som också fanns över, alltsåå... ♥♥♥
 
KOLLA SÅ FINT!!! Vi åkte ju direkt efter till Rusta och köpte bord+stolar som vi hade kikat på. Så galet bra paketpris blev det också. Iiih!
 
 
Det var ju bara att tända igång grillen på direkten!
 
 
Ni ser ju vilken succé det blev!
 
Såhär såg det ut när jag tog min första frukost utomhus. SÅ skönt att kunna ha laptopen och inte svettas ihjäl eller kisa sönder ögonen. Helt klart det bästa upplyftet för vår uteplats! 
 
Så aa.. Så ser det ut nu. Helt magiskt. Tänk vilken tur vi har alltså. Så fint hus, så fint läge, grill, gräsmatta, natur, fåglar, bästa hyresvärdarna.. Otroligt bra första boende ihop. Så tacksam över livet!
 
På söndag drar ju jag och Marcus iväg till Teneriffa. Helt galet vad tiden har gått. Känns som att det var en eeeevighet sedan vi bokade resan. Vi har alltid sagt "den 3e juni åker vi", vilket har känts som jääätelångt tills dess.. Och nu så ba "aa vi åker nu på söndag". Så galet. Men ska bli sååå ljuvligt. Har sett att det är lite växlande molnighet där borta, men mycket fuktigt och varmt i luften. Kommer nog bli jättebra. ♥
 
kjamiiiis!