30 juni 2018

Countryside

Allmänt

(null)

Alohaaa..! Är så seg just nu, ligger i soffan och myser medan matchen mellan Frankrike-Argentina körs. Vi är på plats på landet och här får man verkligen vara just det; seg. Är faktiskt här utan Marcus, men vi båda tycker det är sjukt skönt att få köra eget race. Vi är ju annars hopklistrande som vi gillar att uttrycka det haha, vilket är såklart lätt hänt.. Men jag var så, så sugen på att dra ut till landet denna helg och Marcus var så, så sugen på att få hänga med sina boys/sova sent/gamea. Såna dagar behöver man också! Så fick det bli. :-)

Här har jag blivit sååå rastad. Jag gick upp 06:30, åkte iväg med bilen 07:30 för att plocka upp Magnus, därefter var det snabba puckar. Vi har spelat lite pingis, jag har läst lite bok i solstolen, somnat i soffan.. så skönt. Sen tog pappa ut mig och Magnus ut på en UNDERBAR cykeltur. Jag önskar verkligen att jag kunde fotat samtidigt som jag cyklade, men min mobil var nerpackad i Magnus ryggsäck, så ni kan få ett hum från Magnus tappra snapchats:

(null)
Vi tog en sväng till gamla landstället<3

(null)
och åkte genom så idylliska, fina miljöer.. öppna fält, skog, solen lyste genom.. älskar älskar älskar 

(null)
Pappa bjöd på fika på det lokala bageriet, tycker det är så fint där

(null)
lever för såna här småvaror...

Snart blir det middag och mer chill. Det här med VM tar dock upp ens liv haha, det är ju fan vad många matcher man automatiskt hänger med och tittar på.. Så japp, vi ska se nästa match också. Så kanske jag sitter och redigerar prodden till min demo istället. Jag, Hannes och Andreas håller på nästa låt redan nu. woooppaaa <3 

kram