20 januari 2020

100% ledig

Allmänt

 
Hahahahaa har tydligen hunnit ta OTROLIGT MÅNGA SELFIES. Jag som går runt och alltid känner mig stressad, men antar att det handlar om prioriteringar? Haha, skämt åsido.. Nä hörni, idag är jag faktiskt 100% ledig och DET har jag inte varit på otroligt länge. B-kursen i journalistik är avslutad och alla arbetspass på Åhléns är avklarade. Imorgon börjar C-kursen och framöver kommer jag endast jobba helger ev någon kväll i månaden. Ett drömscenario för en student, med andra ord. JAG MÅR SÅ BRA.
 
Har däremot inte mått bra under en längre period. Vet inte om det är stressen som spökat med mig fysiskt, men jag har ju varit otroligt 1. trött, 2. spänd i buken, 3. fått kramp i buken till och från. Ringde faktiskt 1177 igår för jag inte orkade känna av dessa krampkänslor mer. De hänvisade mig till vårdcentralen, så jag kommer bli uppringd imorgon. Himla smart att man kan fylla i alla sina symptom (likt ett protokoll som en läkare sedan får titta på istället för att fråga allt på plats) och samtidigt boka telefontid. Då vet de redan vad som står på och kan därefter avgöra ifall jag behöver akuttid eller om det kan vänta. Jag känner ju själv att jag inte är ett akutfall, utan jag är mest orolig. Vet ju liksom inte ifall dessa kramper är helt normala..
 
Trött tjej på jobbet
 
Idag tar jag och Marcus det kolugnt. Vi sov till kl 09:30 och har bara seeegat. Jag har suttit vid datorn och uträtt lite ärenden; köpt skolböcker på Adlibris till nya kursen, köpt nya kontaktlinser och faktiskt en ny parfym. Min kära bodymist från Bath & Body Works har tagit sluuuuut, har liksom gått parfymlös! Det är så inte min stil. Jag älskar att dofta gott. I håret, på kroppen, deo, you name it. Jag gjorde en vild gissning och köpte "Marry me" av Lanvin. Den har exakt de doftnoter jag älskar, plus att den är så gammal att den är nedsatt i pris med typ 50% överallt. Gjorde ett megakap, mohaha. Jag är SÅ lycklig över att leva i en tid där Internethandel är så etablerat. And there's more yet to come. Gahh.
 
Nä, nu ska jag fortsätta chilla vidare. Jag och M bör veckohandla idag, men vi tar det i vår takt. Viktgast är att jag njuuuuuuuter av min 100% lediga daaaaaag!!!
 
xxx