Tjaaaaa. Gud, klockan är alldeles för oklart för att vara jag. De senaste dygnen har jag dock vaknat ca klockan 04:30-05:00 för att gå på toaletten, sen blir jag megapigg. Hjärtat slår hårt och min trötthet räcker inte till. Tror det kan vara pga att jag jobbat så mycket nu de senaste dagarna.. Stressigt som fan har det varit också. Mellandagsrean är inte o leka med! Ska bli sååååå jääääklarns sköööönt att få gå vidare från butiksbranschen nu.
 
Har jag ens berättat...?
 
Jag ska ju flytta till Växjö om typ 2 veckor!! Ja, jag kom in på min musikproduktionskurs!!! Helt bananas och allt däremellan! Kommer börja bo hos farmor till en början, sen får vi se om det blir ett eget boende eller bli roomie med nån. Oavsett så kommer det bli så himla magiskt att få lägga ner all min tid och energi på musiken, äntligen. Samt få lära mig allt om musikproduktion. Jag är så taggad att jag inte vet vad. Tanken av att få fram mer kreativitet, träffa nytt folk, få miljöombyte, bo borta, samtidigt som jag kommer närmare min släkt... Det är exakt det jag vill. Det kommer bli så bra, hoppas jag. 
 
Så nu är det bara några pass kvar för mig på Oasis i Åhléns, sen blir det flyttflytt. På fredag ska jag äntligen fixa mitt hår så jag blir riktigt nyårsfräsch. Det blir ny hårförlänging samt ny hårfärg (nämen det menar du inte?). Sen på självaste nyår ska jag nog vara med brorsan och dra på en fest. Han flyttar ju sen till Australien, så vill passa på att verkligen få kvalitéstid med honom. En rackarns tur att vi har så kul ihop och faktiskt kan festa tillsammans, haha. Jisses ändå... Tiden går fort nu. Men jag är extremt optimistisk. 2017 kommer få en härlig start tror jag.
 
Nä, nu måste jag nog gå upp för att äta något litet. Vi höres i dagarna.