God förmiddag! Idag var det Dennis som vaknade innan mig för en gångs skull. Själv vaknade jag av konstiga drömmar och ett jäkla oväsen från Gärdet. De har ju massa soundchecks nu innan evenemanget med bl.a Metallica. Tur att vi inte ska vara hemma ikväll när de sätter igång med sin skräniga rock...;)

Gårdagen var så mysig. Jag och Dennis lagade våran supermiddag som bestod utav:

Majskolvar....

Mozzarellasticks....

Pulled pork.....

Selleristicks och dipp....

Och en enkel sallad!

Aaaaahhhh så gott det var! Dock blev det väldigt mäktigt till slut, haha. Vi satt framför TV:n och kollade på Masterchef och en film som heter "The Butterfly Effect" med Ashton Kutcher. Gillar fan inte psykande filmer...

Till efterrätt blev en nykomling:


Kokosnötsglass! Eller aa, yoghurtglass med kokosnötssmak! Asså har jag nämnt hur mycket jag älskar glass med kokossmak? Och hur mycket jag har crave-at det? Och hur fundersam jag har varit till varför ingen tillverkar sån glass och säljer i vanlig matbutik? Men nu gör de det! "Yollibox" heter det nya märket. Det är över 70% yoghurt i varje smak och har låg fetthalt. Smaken blir krämig, frisk och lite syrlig! Supergod!

Idag blir det väldigt avslappnande med förmodligen tv-kollande och annat. Ikväll ska vi på födelsedagsfest igen! Då måste man ju ladda upp ;)

Kramkram