Godkväll readers. Shit asså, mina ögon är så trötta! Klockan är inte ens 22, men gud vad skönt det ska bli att gå och lägga sig. Igår somnade jag runt kl 23 men väcktes ändå av alarmet kl 08:45. Var helt inställd på att jag skulle vakna typ 05 och vara jättepigg haha, men jag förmodar att min första arbetsdag(!) tog mycket energi. 

Ja, jag har äntligen haft min första dag på mitt nya jobb! En tidig måndagsmorgon kl 08 som höll på ända fram till kl 18. Alltså tio timmar första dagen. Ganska djärvt! Jag skulle ljuga om jag sa att gå upp kl 05:45 inte var några problem alls, för alltså... Jisses, mina ögon. De var så blodsprängda innan jag skulle iväg till tunnelbanan, haha. Tur att det försvann ganska snabbt sen. Tidiga mornar innebär varuplockning, vilket går ut på att man plockat varor från lagret och fyller på i alla hyllor och ställningar. Det är en ganska lugn start. Sen kl 10 öppnar vi och redan då strömmar det in kunder som aldrig förr! Har faktiskt aldrig tänkt på att vissa står utanför och väntar på att få vara först in för dagen. Iallafall, majoriteten av dagen bestod av att bemöta kunderna och ge de den service som vi ska erbjuda! Wow, wow, wow. Jag var så nervös. Min första dag, jag hade ingen aning om var allt stod, men ändå skulle jag försöka på något sätt att verka proffsig och hjälpsam. Det var en utmaning kan jag säga! Men GUD SÅ ROLIGT det var!!!! Timmar bara flög förbi! Ju fler folk jag hjälpte, desto mer lärde jag mig om var alla saker stod och kunde därmed hjälpa till på ett snabbare och mer effektivt sätt. Helt plötsligt från ingenstans kom min kollega fram och sa "Men Jenny, din lunchrast började för tio minuter sen!", haha. Egentligen visste jag inte när min lunch var, men aja, man kan väl säga att min hjärna hade otroligt kul och mer fokus med kunder än att tänka på mat. Sen efter lunch fick jag stå bara nån halvtimme i kassan, då mitt kort strulade lite. Min svagaste punkt är för tillfället just kassahanteringen. Jag kan ju blippa varor, men så fort det kommer en kupong eller någon som vill göra retur - det blir kaos i min hjärna, haha. Som tur är de flesta kunder otroligt gulliga och har gott tålamod. Jag säger alltid tack och skrattar bort det faktum att jag är ny där.

Från förra veckan: Hängde med Hanna som fyllde år. Käkade amazing lunch på Vapiano och promenerade i höstsolen. 

Annars då? Idag övningskörde man igen! Vi testade att backa och få in rutiner så som att växla under farten, få in känslan om vilken växel man ska ha, hålla koll på kopplingen, osv. Men en ny sak vi gjorde var att jag skulle följa en hel vägkant och backa med krypkörning. Jag har aldrig någonsin gjort det i hela mitt liv, men till min och min körlärares förvåning gick det galant! Han sa till och med att om det hade vart en riktig uppköring hade jag fått godkänt(!). Den tackar man för! Ska övningsköra igen imorgon, vilket ska bli grymt kul. Sedan på kvällen blir det även riskettan, så det ska ju bli skönt att få pricka av. Är ju så otålig och vill ju bara komma stegen närmre körkortet nu, nu, nu!

Från helgen: Mörk bild från Hannas födelsedagsfirande! 

Nä, nu är jag alldeles för trött för att uppdatera mer. Ska sova så jäkla länge imorgon. Mmmm.

Gnight x