26 oktober 2018

thoughts and prayers

Allmänt

 
Läste lite om mitt förstahandsval kring utbildning i vår.. Blir sååå pepp faktiskt. Det låter riktigt kul. När man är färdig med utbildningen finns det också ett väldigt brett spektrum av valmöjligheter. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba inom radio också. Vem vet, det behöver ju inte hamna långt ifrån musiken bara för det. Gjorde mig pepp iallafall!
 
Sorry för lite negativ aura som kommer om tre, två, ett, men.. Jag avskyr mitt jobb. So bad. Nordic Wellness är en fet lögn, sprängfylld med folk i ledningen som bara vill ha pengar, pengar och lite mera pengar. Anställda får inget tillbaks, maskiner tas aldrig hand om, ingen bryr sig ett shit när man säger till, medlemmar blir missnöjda, städningen är keff och all skit kommer till vem då..? Jo, mig som jobbar som receptionist! Självklart har jag haft bra dagar också, men då har jag verkligen behövt samla ihop mig energi och fått massa stöd av faktist medlemmar. Däremot den negativa delen av denna text kunde faktiskt inte bry mig mindre ifall det skulle skada en framtida jobbansökan, för hell no att jag någonsin söker något inom denna bransch igen. Jag har hållt inne på detta alldeles för länge för mitt eget bästa, hahah.. Jag återupprepar: Nordic Wellness är PISS!!!! Jag skulle kunna skriva en hel uppsats kring detta men jag väljer att stanna där, haha!
 
På tisdag fyller my pälskecito 23 åååår! ♥ Vet inte ifall han läser detta, förmodligen inte, men jag har planerat en riktig myskväll på tisdag. Han kommer jobba större delen av dagen, men jag planerar att han får lite presenter på morgonen och ett gott morgonkaffe (han äter inte frukost så tidigt på morgonen) så smått överraskar jag honom efter han jobbat klart. Vågar inte skriva ännu vad det är vi ska hitta på haha, men vi kommer iallafall ta det lugnt på stan, han gillar inget stort tjofräs..
 
Hade ett sånt jäkla nice flyt med musiken häromdagen.. Fick massa inspelningar gjorda och det kändes bra. Har försökt knyta mig an nya kontakter men det är så jäää*****la svårt att jag ibland inte riktigt vet ifall det ens ger effekt. Alltså det är ju alltid bra att höra av sig till folk, men det känns alltid lite snopet efteråt må jag säga. I don't know folks, kanske slutar med att jag desperat söker till Idol eller nåt och säljer min själ där, haha. Jag bara pallar inte av den här ovissheten och folk som inte svarar eller etc. It bloody sucks. Tar mycket tid också. Jag ägnar så mycket tid till att kolla Soundcloud, Instagram och Spotify för att leta efter duktiga producenter. Sen försöker jag få kontakt och det är inte alltid det ger resultat. Eller så får jag kontakt med folk, men sen slutar de svara. Det är.. weird, hah. Men men. Det är lite så musikbranschen är också. Den är sjukt oklar och man vet fanimej aldrig vilka som man har med sig eller ej. Finns inte heller någon regel som säger att man måste fullfölja saker eller nånting. So yeah.. Försöker deala med det, men på en måttlig nivå. Vill inte gräva ner mig allt för djupt i något som blir det motsatta till roligt, lustfyllt, givande och kreativt! Men statusen är lite enformig, för tillfället. 
 
Nu ska jag arbeta hela dagen, sen blir det fredagafeeling för hela slanten. Ska vara hemma med Marcus och bara äta massa mat, typ. Mmmm. Vi kollar ju om Sons of Anarchy och alltså GAHH det är så spännande. Igår pressade jag min vakenhet (nej det är väl inget ord, men äsch haha) till max bara för det var så fruktansvärt galet och spännande. Bästa serien ever. 
 
xx