FAAAAN VAD VARMT DET ÄÄÄÄR!!!! Kan det inte blixtra och dundra igen!! Okej, kanske inte just imorgon och i överimorgon, men på söndag skulle det vara perfekt. Åh, så perfekt. Jag är så trött på fint väder och vara så varm, fuktig och svettig.. Mwääh. Snacka om i-landsproblem på högsta nivå. Idag sov Dennis ända till kl 15, och jag hade inte planerat något med någon, så jag låg ute på balkongen och pressa i den outhärdliga värmen. Detta väder är endast nice om man har en sjö eller hav nära sig. VARFÖR ÄR JAG ENS I STAN?! Jag vill bort till landet, till havet, till stranden! 

Aja, får planera nästa sommarlov lite bättre, haha. Idag fick jag iallafall sällskap av Felicia! Vi gick till Strandvägen och smaska på lite glass och myste i solen. Det som är så bra med att vara nära en kaj är just de svala vindarna. Det var perfekt! Dessutom var vår glass sjukt god. Jag tog kokosglass och blåbärscheesecake, mmmm....







Sen skulle min lilla plutt iväg på middag, så jag mötte upp Dennis och Lucas en snabbis. Nu tar jag och Dennis en siesta hemma hos honom, ska nog äta middag snart. Senare ikväll kanske vi drar hem till Lucas också, men dee får vi säää.

Pussipussi❤️