28 februari 2022

Monday Monday

Allmänt

(null)

Idag har jag fått till en bra rutin måste jag säga. Fy fan vad skönt det är med bra rutiner. Jag har alltid vetat att jag mår så mycket bättre av att till exempel gå upp tidigare på morgonen, klä på mig ordentliga kläder, kanske sminka mig, osv. 

Det tar tid att forma sina rutiner. Förut hann jag knappt gå längre promenader med Bernard, utan det blev flera korta, vilket gjorde mig bara stressad. Det har minst sagt varit en omställning att plötsligt jobba nio timmar om dygnet! Men nu har jag alltså testat att gå upp tidigare på morgonen och kunna ta låååång tid på mig. Hann med en timmes prommis med Bernard imorse och ojjj vad han uppskattade det. Vi körde massa nose work och gick runt på Gärdet. Solen lyste starkt och ah, det var verkligen en bra start! Inte lika mycket hundar ute heller, vilket Bernard har lite svårt för, så det blir ju också en bonus.

Förut har jag ju tyvärr inte orkat gå upp tidigare på morgonen.. Så det är otroligt tacksamt att ÄNTLIGEN fått tillbaka energin (tack och lov för att jag lyssnade på hjärnan/kroppen förra veckan och sjukanmälde mig!) så jag kan börja om på ny kula. Det är helt crazy egentligen vad bara ens morgonrutin kan påverka resterande humör och energi resten av dagen… 

Wow, jag skriver så osammanhängande, haha. Men jag känner fuck it, jag har aldrig riktigt varit jättebrydd över min grammatik och meningsbyggnader här haha - detta är min fristad! Skriva bra texter har jag kunnat göra på högskolan, hehe. På tal om det har jag faktiskt börjat tänka och känna efter ännu mer kring vad jag skulle vilja jobba med i framtiden. Jag tycker det är riktigt kul med copywriting! Alltså skriva innehåll, lite kreativt och säljande, gärna SEO inriktad, liksom att man ska förhålla sig till något och framföra en specifik.. sak, haha. Nej men liksom åt ett företag, till exempel. Om ni undrar vad en copywriter gör får ni gärna googla mer om det haha men det känns som ett yrke som passar mig! Min brorsa Magnus har också sagt det att han framtidsspanat det yrket åt mig, haha.

Nä nu ska jag fortsätta kolla Love is blind och bara ta det lungan. Innan läggdags blir det rejäl hudvårdsrutin (varför är det så lugnande och underbart att göra?) och sedan ny arbetsdag imorgon!