(null)

(null)

Detta SNÖFALL hörni! I helgen när solen lyste blev det fantastisk miljö hos oss. Alla vyer såg ut som vykortsfoton. Denna helg var synnerligen behövlig, då veckan som var verkligen tog på min energi..! Introduktionsvecka på högskolan samt fem-tre timmars jobb på Åhléns varje dag. Kroppen blev väldigt trött och det märktes på lördagsmorgonen när jag vaknade kl 10 av mig själv... Det behövdes. 

(null)

(null)

Lördagen bestod av en liten utflykt till Henriksdal tillsammans med M. Vi skulle göra ett "stolleprov", men som blev uppskjutet med några veckor.. Jag var skitnervös, så det var bara lika bra att det inte blev av just då, haha. Men jag och M fick iallafall till en fin liten utflykt som vi avslutade med billig sushi-takeaway!

(null)
En 30 bitars familjesushi, jaaa taaack.

Eftersom det blev en ganska tidig middag orkade jag ta mig in till stan igen för att hänga med mitt bästa musikgäng. Älskar dem så mycket, de får mig skratta så sjukt mycket och att vi alla har musik i intresse är ju bara så guld. Det var så gos!!!

Söndagen bestod också har sovmorgon, men sen blev det plötsligt tempofyllt då jag kom på att jag skulle baka en semmelkaka! Jag och pappa hade bestämt en fikadejt och då vill jag förstås briljera med ett bra bakverk. Hade förvisso surrat mig in på detta bakverk tidigare förra veckan, så det var faktiskt kul att få testa baka den. Blev jättegott! 

(null)
Semmelkaka med kardemumma, gömma med mandelmassa och toppat med grädde. Recept taget från Fridas bakblogg!

(null)
Tog även med mig leftovers från min morotskaka jag bakade förra veckan. Määääktig fika!!! Vem älskar inte?

Denna vecka blir mindre hektisk än förra, vilket jag ser jättemycket fram emot. Håller på att planera release för min nya låt(!!!) och sånt tar lite tid. Hoppas på att släppa låten i februari och sedan köra ett gig i mars. Det är så kul att hålla på med musiken på sidan samtidigt som jag gör något annat jag tycker om, dvs skolan/journalistiken. Mitt liv och min vardag blir mycket mer givande när jag får göra saker jag bryr mig om, på riktigt! Njuter av att få lära mig massor samtidigt som jag sakta men säkert sköte min "musikkarriär" på sidan av. En bra kombo - äntligen! 

xxxx