23 augusti 2018

nobody knows my name

Allmänt

(null)

Lista över veckan som gått:

* försökt kriga med jobb. Behöver något med bättre betalt. Fick jobb på Swedbank men det kommer fan inte funka med deras lön de erbjöd asså. Behöver jobba massa kvällar/helger för att tjäna descent. Näe... känner att jag hellre kör på nordic Wellness lite längre och tar min tid att verkligen hitta ett jobb som gör att jag kan betala hyran, äta mat, spara till roliga saker samt ha tid till att göra musik och allt som kommer därtill. 

* har tagit min tid och ääääntligen bokat tid för första undersökning utav spiralinsättning. gick på en förra året och tror jag fortfarande har en utskriven att hämta på apoteket, men satte aldrig in den då för jag var alldeles för skraj hah... uugghh. Är fortfarande lite smårädd för det där. Men nu när Marcus är ledig tänkte jag att han kunde följa med mig när den väl sätts in, känns lite ensamt att göra det annars hah.. och jag gör det verkligen endast för att vi inte ska få några kiddos dessa kommande fem år, så jag menar.. känns helt rätt att han joinar tycker jaaaag.

* min brorsa har officiellt flyttat till USA nu:((( uhuhuhu!!! Min storebror. Han är så stor nu, hah. Han har alltid känts som en tvillingbror men nu känns han banne mig snäppet större (äldre jag vet). Han ska plugga i TRE år i Boston som verkar vara en sjukt cool stad. Är så glad för hans skull, han är så cool som vågar flytta dit också utan att knappt känna någon, jag vet inte.. tycker det är häftigt av honom bara. Det kommer gå så galant. Vi körde en finalmiddag på Paraden i måndags:

(null)
lite bubblish

(null)
förrätt: oxtartar med tryffelcreme och lite grejer.... mmmm

(null)
räkor med gazpacho och typ frukt.. näe det var ingen höjdare, jag skulle tagit torsken annars! 

(null)
högst betyg fick fan den här efterrätten.. asså WOWZA så god den var. fräsch men ändå brownie, liksom ja tack 

Så aa.. jag hoppas det går framåt med jobbsökandet. Var på en intervju idag men vettefan hur det kommer gå, haha. Kändes inte sådär klockrent, alltså min prestation. Jag vart typ nervös(?) och framställdes lite som "ung och okunnig" av nån sjuk anledning. Venne, kanske bara var i mitt huvud, men aa.. jag söker vidare så gott det går. 

En kul grej dock!! Marcus had lyckats få upp vår skjutdörr till garderoben, ÄNTLIGEN! Så duktig är han, min karl. Den har legat på golvet och tagit upp massa space pga vi saknat två hängare, men nu fick vi de äntligen på posten så det var ju perfekt att den blev klar. Härnäst står matbord+stolar på inköpslistan. Jag känner dock att jag skulle vilja chilla lite med inköpen nu ett tag tills jag vet att jag kommer få jobb/lön i framtiden.. grrr. Är otålig som fasiken egentligen men men, hellre det än att bli pank. Skulle aldrig hända förvisso men ni hajar.

puuususussususu xxx