Heeyyy! Klockan är redan 21 och jag kan knappt fatta hur fort tiden går här nere. Det är som att jag tittar på klockan, och sen nästa gång jag tittar har det typ gått två-tre timmar. Man ba "?!?!?". Vad hände med all tid, hallå? Hahah.. Men det är bra tid. Jag gör mycket tankegivande saker och som dessutom är väldigt rogivande. Eller de kanske är synonymer? Jag menar iallafall att jag får mycket saker gjort både för "jobb" och avslappning. I helgen gjorde jag faktiskt inget speciellt. Träffade inte nån, umgicks inte med nån, pratade inte riktigt med nån. Eller jo, jag ägnade faktiskt min lördagskväll till att bara snacka i telefon. Så himla mysigt. Det är ju definitivt en fördel för en person som mig, som är extremt känslig (ni vet hur jag har pratat om det förr) och blir lätt hetsad av att alltid hitta på saker för jag är rädd att känna mig ensam eller att jag missar nånting, men här nere så bara.. Finns det inte. Jag känner ju inte så många här nere, det är ju självklart att man då blir själv vissa helger, haha. Och det gör mig verkligen ingenting!
 
Istället har jag lagt ner värdefull tid till att skriva nya spännande låtar, kolla fler editing tutorials på Youtube, gå ut på promenader som jag älskar, lyssnar på podcasts, ringer låånga, helt underbara telefonsamtal med vänner.. Det får tiden att gå fort, otroligt nog. Jag gillar det. 
 
 
Det är redan bara två veckor kvar tills jag fyller 21 år. Är det bara jag, eller känns det inte som att när man väl fyller år igen, så var inte förra födelsedagen för så längesedan, trots allt? När jag var yngre kunde jag känna att "men guud, ETT ÅR sedan, vad längesen", men nu så ba.. Oj. Nu var det dags igen, haha. Jag var nog lite mer taggad på att fylla 20 år än 21, men det var ju bara för Systembolaget, hehe. Däremot peppar alla mig med "nu fyller du USA-åldern, ju!", haha. Sant, dock. Åhh, jag är verkligen jättesugen på Usa igen.. Insåg att det blir fyra år i år som jag var där sist. Jag saknar det verkligen som tusan, det är sån sjuuukt annorlunda atmosfär där borta bara. Allt är så.. Amerikanskt, haha. Och jag älskar det. Fattar inte varför jag inte typ bor där egentligen. Usa är verkligen jag i ett nötskal. Allt är mer, mer, mer. Okej, nu är det ju väldigt stor skillnad från delstat till delstat, men typ New York. Vill verkligen åka dit nån dag, asså. 
 
Är det en sjuk tanke av mig att drömma om att åka på turné, endast för att få se världen? Typ som att det är mitt mål med att bli artist. Bara få resa runt överallt och se allt, haha. Fast jag vet att man förmodligen inte hinner se så mycket av varje stad, men det skulle vara så häftigt med en Usa-turné och bara få vara i varenda jäkla delstat. Till och med Alaska, hahaha. Hur coolt?
 
 
Svar ja, jag är lite i en drömmande och tankespridd period just nu, haha. Har färgat mitt hår lila för att matcha my crazy brain. Eller aa, egentligen borde jag ha regnbågsfärgat hår med glitter isåfall, men jag gjorde ett mer realistiskt försök. 
 
Jag har annars varit i skolan idag och gått på genomgången kring det nya delmomentet som vi ska hålla på med nu i tre veckor, nämligen...... Vi ska göra egen remix på en låt!!! Så jääävla kul. Vi ska alltså göra egen musikproduktion på en färdig låt som redan har en version, men så får vi kopiera och klistra och klippa in vad vi vill och göra vår helt egna version. Ett riktigt bra sätt att öva sina musikproduktions-skills. Mitt mål är att försöka tänka utanför min låda och våga ta en annan väg när jag egentligen skulle tagit en förutsägbar väg. Det ska liksom kännas som att man skuttar iväg och bara gör en helt annan grej istället för att göra det man ville göra i första tanken. Låter det rimligt? Förmodligen inte, haha, men det kommer bli riktigt kul att få hålla på med!
 
Sen den 9e februari drar jag upp till Estocolmo igeeeen, yayayay. Då jäklar blir det middagsmys med la familia och sen BIRTHDAY PARTTYYYY. Tror det här året kommer bli tusen gånger bättre än förra årets till och med. Sjukt pepp på det iallafall! Hoppas och ber till alla partygudar att allt går som det ska!
 
xxx
 
p.s detta var bland mitt mest osammanhängade inlägg nånsin, men jag vet att ni tycker om mig ändå haha. pöss