Åååh hej mysisar. Nu har jag inte uppdaterat på tok för länge. Jag verkar ju bli sämre och sämre påatt dokumentera vad jag gör om dagarna och skriva en tillhörande text om det.. Men idag känner jag för det!
 
I helgen som var besökte jag min moster Anna-Sara i Göteborg! Mitt i tentakaos, haha! Det blev kaos på vägen dit också eftersom jag missade mitt tåg haha, pendeln strulade som vanligt.. Men tack och lov var biljetten ombokningsbar pga pandemin, så det tackade jag för! Jag bokade om och anledde några timmar senare. Äntligen fick jag träffa mina småkusiner Ellen och Leo också, mina sötnosar ♥ 
 
Ellen och Leo var sååÅÅÅÅÅå förtjusta i Bernard. Ellen ville följa med på flera promenader och hålla i hans koppel. Leo tjöt av glädje när Bernard busade med honom. Det var så ljuvligt att se, haha. 
 
Jag fick agera lite barnvakt emellanåt hehe, kolla så lugnt och fint de satt och väntade ;-)
 
När barnen gått och lagt sig, mweheheh... Alltså seeeeer ni hur bortskämd jag blev? Oh my lord. Det var helt galet gott. Studenten njöt!
 
 Min fina lille Bernooo
 
I veckan har det varit tentaskrivning för fulla muggar och det äääär ju så skönt att äntligen ha lämnat in den. Min text blev kaos men aja, förhoppningsvis blir jag godkänd. Nu i veckan blir det fokus på FLYTT!!!!! Jag ska flytta till Skärmarbrink tillsammans med min tjejkompis Frida! Henne har jag känt sen nästan tio år tillbaka. Vi träffades på ett konfirmationsläger och har hållt kontakten ända sen dess - och nu ska vi bli roomies!! Haha hur sinnes? Ska bli jättekul och annorlunda. Jag har ju aldrig flyttat på egen hand på det här viset, men jag tror det är en bra erfarenhet och att det ligger rätt i tiden. Både hon och jag är nog lite i behov av ett gott kompissällskap. ♥
 
Så mycket nytt som händer i livet vet ni! Plugga en heltidskurs och en deltidskurs, ta hand om Bernard, flytta, inreda, bli van vid området.. Ska bli så spännande alltihop. Det är väl det jag hade att uppdatera om!
 
Kram säger jag! xx