Älskar att starta julen tidigt. Jag är lite praktisk av mig och tänker att det är bättre att starta tidigare, så jag kan få uppleva alla juldekorationer så länge som möjligt, haha. Har förstått hur olika det är från hushåll till hushåll när man plockar fram julgran och övrigt pynt. Jag vill iallafall försöka ha allt framme lite av november och sedan heeeela december, tss ♥
 
 
Igår gjorde jag lite té åt mig och Marcus. Tittade lite på matchen mellan Man City mot Sjachtar, men vid halvlek var jag så trött och gnällig att jag fick lägga mig i sängen haha. Är så trött. Hela tiden. Igår trodde jag det var måndag och imorse hällde jag kaffe i min skål med yoghurt. Suck... Varför är det så här!!? Vill göra så mycket men det är som att en tyngd hänger i skallen på mig. Kändes som att det här började lite in på slutet av september/början av oktober... Superskumt. Nåväl! Har åtminstone lyckats komma upp hyfsat tidigt på morgonen, vilket jag uppskattar.
 
Sorry för svamlande inlägg, är som sagt lite trött i huvudet haha... Men vill ju uppdatera här då och då!! Höres när vi höres. 
 
xxx