Godmorgon!! Åhh, vem är inte taggad idag?! Jag har tidigare inte varit ett sånt stort fan av Valborg, men i år känner jag att det kommer bli en annorlunda men förhoppningsvis rolig upplevelse. Jag och Marcus ska nämligen fira i Uppsala i år med hans vänner. Och ni vet ju hur de gör i den där staden.. Helt madness. Utrråkade studenter som bara vill supa. Och just idag har de en ännu större anledning till få göra det. Jag har till och med fattat nu att i Uppsala innebär Valborg typ som en hel veckas firande.. Man firar helt enkelt hela jäkla veckan med bara alko, alko, alko! (usch). Men idag känner jag att jag kan släppa lite på tyglarna och förhoppningsvis ha jättekul. Vi missar förvisso champagnefrukosten och forsränningen, men så länge vi får hänga med polarna sen så är det nemas problemas. Så runt kl 15 när Marcus slutar jobbet ska vi mötas upp och sen bär det av!
 
Det kanske märks att Snapchat är min absoluta favoritapp. Jag vet inte hur länge jag skrattade åt den nedre bilden åt vänster... Min fina, haha ♥
 
Gud det har ändå varit lång tid nu sen jag bloggade sist. Vad har hänt i mitt spännande stillsamma liv? Haha.. Jo men det har hänt kuliga saker. På måndag har jag en arbetsintervju inbokad på H&M i Vällingby(!). Får hoppas på att det går vägen nu då! Sen har vi även bokat uppkörning (!!) med körskolan, så den 18e maj ska jag ha min uppkörning. Hoppas, hoppas, hoppas det också går vägen! Däremot är jag även lite inställd på att det är inte katastrof om det skulle bli så att jag kuggar. Jag brukar oftast vara mindre nervös andra gången. Men ändå, såklart man vill sikta på att klara av det på första försöket! :-)
 
Men guuud, jag glömde totalt en annan grej! Minns ni vad jag ska göra nästa vecka mellan 4-8 maj? VI SKA JU ÅKA TILL BATH, ENGLAND! Ååååhhhh, ingen är mer exhalterad än jag, jag, jag! Jäklarns vad kul det ska bli. Mitt älskade Bath. Får se om det är lika fint där som på bilder!
 
 
 
Så ja, mitt liv är nog ganska så spännande ändå! Iihh! Ska bli så kul denna helg och veckan framöver. Hoppas ni har en grym valborg och att vi hörs så småningom ;-) xx