Goddagens! Det är söndag och solen lyser genom våra fönster i vardagsrummet. Så fint. Igår hade vi premiär här hemma med att spela upp julmusik också, bara för att det hade snöat, hehe. Det tycker jag att man får göra!! Både jag och M fick sån feeling. Igår hade vi en riktig chillardag deluxe, så välbehövligt.. Jag har ju haft en hel del struggles senaste veckan med jobb, pengar och ångesten som kryper på därtill. Det är många tankar som flyter upp till ytan när det börjar vankas jul, julklappar ska köpas (don't get me wrong, jag ÄLSKAR det), jag får inte tillräckligt med lön från mitt jobb, jag har försökt söka nytt jobb men saker är så oklart, orkar inte ens utveckla varför.. Men aa, ni fattar. Det har varit rörigt i mitt huvud, men därför är jag så extra tacksam över att den här veckan blev annorlunda!
 
Jag har gjort en annorlunda sak, nämligen att ha varit hundvakt åt Marcus kollegas hund, Ester! Så sjuk timing. Jag har inte haft något alls på schemat den här veckan, fick megaångest över det, men så bara kom det här erbjudandet om att få passa en hund...! Jag och M som har pratat så hiiiimla mycket om att skaffa hund en vacker dag! Så jag flög upp ur soffan och åkte direkt till Marcus jobb för att hämta henne. 
 
Jag och Ester! Hon är rasen tollare. En riktigt energisk hund som behöver få göra av med massa energi. Stackarn var dock otroligt rädd för tunnelbanan och pendeln, hon blev så stressad och nervös, vilket var riktigt tufft. 
 
Men så fort vi kom hem till oss blev hon lugnare och gosade galet i soffan! Sötnosen. 
 
I fredags drog jag och M även på galej med mina päron! Bandet Eskobar spelade på Vasateatern, så vi åt lite gott i bistron innan. Här oven ser ni min canneloni med maaaaaassa svamp och tryffel. WOW, säger jag bara! Det var verkligen oväntat gott. Så jag tackar ännu en gång för middagen, pappa! Konserten började väldigt sent men när det äntligen körde igång var det såååå kul att få höra deras låtar igen. Superlängesen jag lyssnade på dem. När jag var liten lyssnade jag och mamma alltid på deras album "There's Only Now" i bilen när vi var påväg till landet..
 
Den obligatoriska badrumsselfien inne på Vasateatern. Kom igen, hur kan man inte ta en bild på sig själv med denna magiska spegel..!? Såå snyggt.
 
Bild från igår.. Lite öl, vin, pizza, selleri, dipp, Sons Of Anarchy.. Vi njöt så hårt. Tog lite B&J till efterrätt. Mmmmm. 
 
Så denna vecka vart mer stabil. Skönt. Jag skulle fått återkoppling denna vecka angående jobb på Cervera och Åhléns, men ingen av dem har hört av sig. Får testa att ringa imorgon. Samtidigt känns det så sjukt trist att jag ska behöva ringa och ta reda på ifall jag fått ett jobb eller inte, jag känner mig så.. Obehövd. Avskyr den känslan. Dock vill och måste jag verkligen tjäna ihop en kosing nu under december, annars blir det megaknapert i januari.. Åhhhh, jag bara hoppas så innerligt att jag lyckas komma in på nån utbildning!! Vill inte jobba heltid med bajsjobb längre! Ughh.. Hoppas. Annars måste jag lösa en plan B. 
 
Nu ska jag iallafall äta lite lunch och sedan blir det nog promenad med M ute i solen, innan den går ner. Kjaaamis. ♥
 
xxx