God eftermiddag på er!! Nu är det sista dagen på januari hörni! Hur har er första månad av 2015 varit? Jag tror det är ganska nyttigt att reflektera lite sådär varje månad över vad man har gjort, åstadkommit, förändrat eller fortsatt bra med. Denna månad har iallafall lämnat detta:
 
♥ Ett riktigt bra nyår
♥ Flyttade till ny lägenhet
♥ Firade pappa 51 år
♥ Ätit många goda middagar
♥ Köpt extentions + färgat håret
♥ Har tränat flitigt
♥ Haft många härliga utgångar
♥ Dricker mindre alkohol
♥ Har börjat med clean eating
♥ Fått jobba för första gången(!) på ett kafé
♥ Fått känna härliga solstrålar i ansiktet
 
Februari kan ju bara bli bättre. Då vankas det färgning av hår igen (jag tjatade till mig 50% rabatt på nästa färgning, woho!), arbetsintervju på Gröna Lund, vänner fyller år och även jag fyller år! Härligt härligt. 
 
Nu måste jag däremot hoppa in i duschen och fräscha till mig från gårdagen, som btw gick från katastrof till succé, haha! Jag och Minie började på Toxic, men vi insåg efter ca tio minuter att det var riktigt toxic och riktigt illa. Så vi gick iprincip in och ut, haha. Men då räddade Jennifer och Emma oss, så vi hängde med dem på olika barer och vi hade bara sjukt kul! 
 
Jennifer & jag, hur läskiga? Haha❤️

Ja, som ni kanske märker blir detta en väldigt rask uppdatering! Ska hinna plugga lite innan jag går ut och träffar bästa Felicia! Sen ikväll blir det partaj igen, vilket kommer bli prima skinkan! Ha det fint bästa följare.
 
Ciaooo xx