30 september 2017

Vi ska flytta!

Allmänt

 
 
 
Mmmmm. Vilken mysig dag jag haft hittills. Kände mig pressad till att träna, då jag inte har tränat på flera dagar, men då påminde jag mig själv; det är okej. Man kan faktiskt bara gå ut. Promenera lite. Sen om jag orkar jogga lite, jamen då gör jag det! Eller om jag inte orkar vara ute alls och känner bara näe, det här var en dum idé, jamen gå hem då! Inte mer med det. Hellre att man försökt och gjort litegrann än att inte gjort någonting alls. Det tycker jag är en bra filosofi genom lajjff.
 
Det är ju faktiskt en hel del som jag inte har uppdaterat ordentligt med. Hör och häpna, men jag har faktiskt jobbat i veckan. På mitt nya jobb. Nordic Wellness. Hur kul?!? Jag är faktiskt galet peppad på att få jobba nu. Den här tjänsten är bara 75% också, vilket jag tycker är helt underbart. Kommer både ha ledigt, korta och långa pass genom veckan, vilket jag tycker är otroligt skönt. Ledig varje helg förutom var 4:e helg. Har fasta tider också. Mmm.. Jag som är en riktigt planerare blir ju alldeles varm i själen. Tror det blir perfff alltså. 
 
 
 
 
Under min promenad hann jag prata med mamsen en lång stund. Vi brukar inte hinna det så ofta längre, kommer alltid något i vägen. Så det var otroligt mysigt att snickesnacka om allt. Vi pratade mycket om möbler, planlösning, kollektivtrafik, morgonhumör, spara in på pengar genom veckorna.... Kan ni gissa på varför vi pratade om detta...?
 
.... Jo, jag och Marcus ska flytta ihop! It's true! Vi fick den fina minivillan ute på Vendelsö! Vi får senast flytta in den 2a november, men hoppas självklart på tidigare. Så våra fingrar är på spänn. Vi vill bara skriva på kontrakt nu, nu, nu och få våra nycklar. Ååååhh!!! Hur sjukt ändå..?! Att jag och Marcus ska bli sambos? I ett HUS? Aa hörni, jag är så peppad att jag knappt vet vad. Det är verkligen inte superstort, men det får plats för två personer alldeles utmärkt. Så det ska bli en hel del fixande och trixande! Aaahhhhh!! Äntligen får vi känna; "det här är vårt hem"! ÄNTLIGEN! ♥
 
Ni kommer självklart att få se bättre bilder sen när vi väl flyttat in. Gaahh, can't wait!
 
Snart kommer Marcus hem från jobbet. Vi ska se Man United-Crystal Palace och sedan blir det middag framför match nr 2, nämligen Man City-Chelsea. Marcus som är ett stort Cityfan är taggad till tusen. Jag har preppat med Staropramen här hemma. Så blir det kycklingfilé med klyftpotatis, kantareller (som vi fick av hans mamma när vi hälsade på i Hälsingland) och bearnaisesås till det! MöööÖÖöÖööömmmms. Jag vet inte hur jag ska beskriva det, men jag känner mig så rik på livet? Liksom, saker och ting går så bra. DET är en lyx. Jag har jobb, musiken går bra, Marcus är bäst, boende fixat. Man får njuta så gott det bara går. ♥
 
pöss 
 
xxx