Hello, beloved ones. Idag har det varit en lång jävla dag med opponeringar och annat. Opponeringar, eller rättare sagt opponering, är när man ger andra respons på sina arbeten. I detta fall handlade det såklart om gymnasiearbetena, wohoo. Jag är så trött på gymnasiearbetet att jag inte vet vad, men det är tyvärr ett krav att man ska redigera den igen och lämna in den på nytt för att sedan bli det slutgiltiga arbetet. Visst låter det totalt ointressant och ogivande? Därför tycker jag att jag kan skriva om något annat som är mycket ruuligare.
 
 
 
Bilder från min powerwalk i söndags, vid Blockhusudden.
 
I lördags jobbade jag ju mitt första arbetspass på Friday's! Har inte hunnit ta min tid att skriva om det, känner mig lite smått taskig mot släkten som följer bloggen slaviskt. Jag kan berätta att det var sjukt intensivt - men sjukt jäkla kul! Jag kan stolt säga att jag tappade inte en enda tallrik eller glas, thank God. Är sjukt nervös inför den dagen då jag gör det. Dock är alla vana vid sånt. Alla som jobbar där är hur goa som helst, så det känns ju bra. Jag var ju ganska okunnig om det mesta, jag kunde ju inga bordsnummer eller maträtter på menyn (alltså som kommer upp på skärmen med alla beställningar), vilket gav mig ett ganska hårt handikapp. Men jag krigade på och försökte memorera alla bordsnummer så jag bara kan gå ut med beställningarna direkt istället för att fråga eller kolla på bordskartan. Sen var det ju massa kunder som började fråga mig om saker, vilket gjorde mig sjukt nervös, haha. De kunde verkligen fråga vad som helst. "Har ni den här drinken?", "Jag är sugen på kyckling, vad rekommenderar du?", "Kan vi få beställa kaffe?", alltså allt. Och där stod jag som bambi på hal is och försökte play it cool. Men aja, det var sjukt kul, otroligt intenstivt. Men kul. Haha. Ser fram emot nästa arbetspass!
 
Dessutom har jag gått med i Local Marketing Group som arbetar med marknadsföringen för Friday's. Jag tycker ju marknadsföring är sjukt kul, speciellt när jag ser att det finns många potentiella idéer som faktiskt skulle kunna lyfta restaurangen. Ja ni, det blir spännande! 
 
 
Nu kurrar däremot min mage så sjukt mycket. Har jobbat hårt idag. Dock har jag inte kunnat tänka någonting på träning, då mina ben har fått någon konstig form av träningsvärk (i framsidan av vaderna..?) från min powerwalk. Så jag och mami ska strax gå till ett indonesiskt/persiskt ställe som är ganska nytt vid Karlaplan. Mys, mys.
 
Ciao xx