Dags att rengöra spegeln? Mhm, tror nog det.
 
Godafton på er! Idag har jag fått en hel del saker gjort, trots lång sovmorgon och en hel del serietittande. Vid lunch tog jag på mig snabba mjukiskläder för att gå ut och hämta några paket som hade anlänt till samma Postnord. Jag har nog aldrig varit så i god tid inför julklappsshoppingen som i år! Jag vet ju mitt schema i december, och det kommer bli extremt tight dagarna innan julafton. Så en dag fick jag flipp och köpte alla julklappar på en gång via nätet, haha. Så smart! Har alltid härjat runt på stan, men det känns bara jätteonödigt. Jag vet bara några julklappar som jag ska köpa på stan, men det är för att jag behöver veta garanterat hur de ser ut i verkligheten, hehe. Annars måste jag säga - e-handel for the win!
 
Jo, men mitt främsta åtstadkommande idag är nog ändå dessa saffransbullar med vaniljfyllning som jag bakade! Det tar ju en del tid med jäsningen och så, men då var det ju bara att se på en serie under tiden. Och vet ni vad - de blev så jäääädrans sablans goda!?!?!! Ah, vill bara ha jul nu nu nu! Har lagt alla i frysen nu tills dess, men aa.. Får hålla mig själv. 
 
Tänkte göra lite fler saker till jul, typ som sill också. Min morbror Oscar som är den ultimata sillskaparen kommer tyvärr inte till vårt landställe iår, så jag tänkte själv ta mig an den uppgiften. Om jag hinner, dvs. Sill kan ju inte göras så lång tid i förväg, så som jag har uppfattat det, så aa.. Vi får väl se. Jag jobbar ju alla dagar från 19e fram tills 23e, börjar mitt på dagen och slutar sent på kvällen. Det är ju om jag isåfall skulle ställa mig och göra sill tidigt på morgonen eller sent på kvällen nån dag, vilket skulle vara extremt ambitiöst för att vara mig. Haha. 
 
Men än så länge tar jag en sak i taget. Det blir braaaaa. Imorgon ska jag tex äta pokébowl tillsammans med Hannaboii, ska bli så jäklarns mys att jag knappt vet vad. Har varit såå taggad på pokébowl hur länge som helst, så det ska bli kulisch att testa. Pööss xx