Men hallå! Väldans vad mör jag är i kroppen idag. Jag har kommit in i en extremt udda sovrytm haha, jag typ vaknar flera gånger under natten (speciellt när jag har satt ett alarm på morgonen) och så tror jag typ att jag har försovit mig, men så är klockan typ.. 06:00. Haha. Och så är jag extremt trött i mitt huvud bara. Jag kanske dricker för lite vatten nu under dessa tider.. Jag har ju en dålig vana att aldrig dricka vatten (tycker det är smaklöst och bara tråkigt att dricka typ. jag vet, jag briljerar med normalitet.) och jag tror det få bli dags att ändra på det! 
 
Jag har ju då arbetat i trädgården idag! Jag vet inte ens om jag har skrivit några vidare detaljer om det..? Jag prenumererar på Jobbsafaris mailutskick som kommer varje dag och en dag dök då den här annonsen upp om ett sommarjobb som innefattade trädgårdsarbete. Jag fick då inga tider från H&M, vilket ledde mig till att typ bara ta vilket jobb som helst. Jag blev iallafall uppringd för att komma på intervju och fick senare jobbet. Det är alltså hemma hos en egenföretagare som har en stor trädgård, men ingen tid till att sköta den. Så varje år anställer han en ung, frisk och händig person (lol, så inte jag..) till att få fixa och trixa med det under sommaren. Så jag har varit där två gånger sen dess och gått med gräsklipparen, trimmat buskar och rensat ogräs. Ett väldigt avslappnat arbete, men wow vad det tar på krafterna! Så jag är helt slut efter varje gång som jag har jobbat tre-fyra timmar.. 
 
Megaövergrodda häckar..
 
En två meter bred och tre meter hög sån här väggväxt satt bredvid denna gröna som var helt igentorkad och rutten. Jag gick på magkänsla och knipsade bort allt..
 
Jag vet inte om det framkommer i bilderna, men det är iallafall så sjukt mycket att göra. Och jag kan ju egentligen ingenting om växter. Så jag fotade dessa bilder och skickade till mormor i desperation efter hjälp, haha.. 
 
Iallafall, efter dagens trädgårdspass körde jag bilen in till stan och hämtade upp Sofie. Vi bestämde oss för att åka till Mall of Scandinavia för att stilla hennes shoppingbehov, haha. Jag hittade en massa, massa fina sommarkläder, men min prio på kläder är inte så hög just nu.. Eller den får rättare sagt inte vara det, haha. Men det är alltid så jäkla mysigt att umgås med den pinglan så det var riktigt mysigt. Sedan åkte vi hem till mig och glassade i eftermiddagssolen på en filt i gräset i parken utanför mig. Bästa ♥
 
 
Nu är klockan redan 20 på kvällen och jag är riktigt trött, men känner ändå för att bleka mitt hår typ. Köpte en blondering på Ica idag på Mall of scandi, och nu när jag blev uppbokad resten av veckan av H&M i Bromma Blocks imorse så känner jag bara för att få det gjort. Haha. Får se om jag orkar. Lite risky det där med att blondera sig hemma, men.. Ni vet ju hur jag är. :-)
 
jag signar ut för idag! pöss. x