Godkväll le bloggish!! Fy jäklar vad lökig man är nu. Har precis käkat en liten hälsotallrik a la Jenny och försökt koppla av. Dock är jag fortfarande otroligt uppe i varv efter dagens arbetspass som egentligen skulle varit mellan kl 13-17 men blev istället kl 14-21. Wow, wow. Är väldigt nöjd över dagens insats må jag säga. Inte bara själva jobbandet, utan mina tider också haha. För igår bokade nämligen min kära broder aka Magsnus bord på Jamie Oliver för att fira mamitaaard! Wiho! Eller aa, först blev jag jättebesviken eftersom bordet var bokat kl 12:15 och jag skulle börja kl 13, vilket jag inte hade hunnit med. Men som tur är finns det fina änglar på mitt jobb som orkade ta över min lilla timma där, så jag kunde få börja senare. Helt perfekt!
 
Schnygga jag och schnygga bror in da car. Måste faktiskt tillägga att Magnus nailade the brat-face.
 
Jag har skrivit i bloggen tidigare att jag älskar Jamie's Italian restaurang, så detta blev ju såklart ett kärt återséende. Jag tog honeycomb canneloni med ricotta, spenat, tomatsås, parmesan, you name it. Himmelskt gott.
 
Magnus tog sin kära carbonara
 
Till efterrätt blev det såklart deras epic brownie. Oh my jesus christ vad god den är. Tror jag skrev förra gången i bloggen att jag typ hade det bästa livsmomentet i mitt matliv när jag åt den här, haha. Men allvarligt talat, den är rysligt god. Mums mums mums.
 
 
Sen vill jag bara ta ett ögonblick och skriva lite om denna bild ovan. Detta är en enkel, inte så superfancy, men alldeles underbar bild på min fina familj. Jag vet att vi gick på lunch tillsammans i mammas ära, men vi fick ändå en familytime ihop och det behövdes. Shit, vad jag älskar min familj. Tänk att jag har blivit så lyckligt lottad att ha en sån stabil, klok, snäll, ibland irriterande när de trampar en på nerverna, men ändå sån fantastisk familj. Dessa tre människor har varit med mig hela mitt liv och kommer vara det livet ut. Magnus må ha flyttat hemifrån och snart blir det väl min tur också att flyga ut ifrån nästet, men det är någonting som får oss att hålla ihop och få bättre sammanhållning för varje år som går. Visst blir det så från period till period att man glider ifrån mer eller mindre ibland. Det tillhör. Jag är nog bara extra tacksam nu just för att mitt liv håller på att förändras mer och mer och därför tar jag vara på mina stunder med min familj mer.
 
Men såklart, lite extra tack till mamma som har klarat av två graviditeter och är stolt över sin mammatitel än idag. Tack för att du alltid lyssnar på mig och står ut med mina flamsiga och tramsiga citat. Tack för att du alltid håller lugnet när jag får panik. Tack för att du alltid har koll och säger kloka saker, trots att jag ignorerar eller fnyser åt dem. Tack för att jag har ärvt dina gener och därmed stora bröst. Hahahahah. Allvarligt, kunde inte låta bli hahah. Nejmen tack verkligen för att jag har ärvt dina gener och därmed blivit din pluttagumma. Tack för att du alltid bryr dig om mig när jag knappt bryr mig om mig själv. Tack för att du står ut med mig. Tack för att du är så rolig och go' när jag kommer hem från skolan och är slö. Tack för dina älskade dancemoves i köket när du lagar mat. Tack för din kontroll på daddytard när han är stressad och tack för din koll på detaljer. 
 
Helt enkelt - tack för din närvaro och jag ÄLSKAR dig som in i bänken! Älskar er min käraste la familia! ♥
 
Skönt att fått uttrycka det. Det är vanligt att man glömmer bort att säga sina uppskattningar och verkligen uttrycka hur och varför. Ja, sina känslor helt enkelt! På tal om att få uttrycka sig måste jag få gnälla litegrann också, haha. Just nu är jag hur seg som helst och vill duscha, men är så lat. Jag ska dock såklart hoppa in i duschen innan läggdags. Imorgon stängs nämligen vattnet av, igen, vilket är en riktig pain in the ass. Egentligen är det ju bara en av världens alla i-landsproblem, men asså WOW vad handikappad man blir utan vatten. Helt sjukt. Så imorgon blir det tidig uppstigning för min del, hinna gå på toa och sånt där, borsta tänder och tvätta händerna, sen iväg mot skolan där jag får spendera större delen utav dagen. Kul, kul. Samma visa på tisdag också. Aja, mitt 3G kommer ju imorgon, vilket kommer bli hur nice som helst. Ja, jag har levt i över en vecka utan internet på mobilen nu! Fantastiskt. I can, I will. 
 
 
 
Avslutar med två fula efter-jobbet-bilder från idag. Hej svejs ♥