30 januari 2014

Veckan som har gått

Allmänt

Åh, vilken vecka!
 
Känner att denna vecka har varit och kommer återstå att vara grym.
 
Måndag: Var fortfarande lite krasslig efter min infektion i kroppen, men kämpade på. Gick på ett lätt träningspass med mamma för att värma upp kroppen. Mådde bättre och fick lite mer aptit!
 
 
Tisdag: Fick tillbaka min energi till fullo! Mina kompisar undrade hur jag ens kunde ha varit så sjuk i helgen, de kunde inte föreställa sig pga min energi som jag hade, haha! Och sånt är ju alltid härligt! Till och med mamma sa: "Det känns så skönt att se dig pigg och glad igen!".
 
Onsdag: Tränade ett riktigt pass, äntligen! Och det var så skönt! Jag fick i mig maaaassa ugnspannkaka på kvällen, mm det var så gott. Jag prövade att ha min hemmagjorda blåbärssylt till, och jag må säga att det var väldigt delikat, håhå. Plus att jag och Dennis har kommit till den mest spännande delen av "Breaking Bad" nu, AHH det är bara så bra... Vi har kommit in på sista säsongen nu. Lite sorgligt att vårat Breaking Bad-tittande snart kommer till sitt slut, men wow.. Sån sjukt bra serie so far. 
 
Torsdag: Idag alltså! Hade en konstig skoldag, vår mattelektion var lite flummig utan lärare och så. Men det löste sig sen, jag kom iväg till gymmet idag igen! Körde dock inte så länge eller hårt, bara 45 min lite styrka och springande. Jag lade ner mer energi på squats idag! Brukar egentligen inte göra squats på gymmet, det känns alltid så... Onaturligt? Stå där och puta med rumpan framför alla? Haha! Men idag var det inte så mycket folk där, så jag passade på. 20 kg sammanlagt på skivstång, 60 st squats! Bäst för rumpan att det värker imorgon...
Plus att jag checka av lite grejer på stan! Köpte ett nytt mobilskal (det var akut, stod inte ut med mitt gamla som jag har haft i över ett år nu haha!) och nya träningstights från H&M! Bueno!
Avslutade denna kväll med att tillbringa lite tid med Moa och Buskas, det var sååå mysigt och crazy bananas som vanligt haha ♥
 
 
 
Fredag: Imorgon ska jag och Dennis ÄNTLIGEN se på "The Wolf of Wallstreet". Som vi har längtat. Vi har försökt se den här filmen i... 1 MÅNAD?! Första veckan hann vi inte, andra veckan fanns inga biljetter, förra veckan blev jag sjuk.. Men imorgon, så! Filmen är hela tre timmar lång, ojojoj.. Men det kommer bli så mysigt. Har hört att den filmen ska vara riktigt bra. Och att Leonardo DiCaprio är med skadar ju inte någonstans... Min favvo ♥ 
 
Lördag & Söndag: Blir väl chill med långa sovmorgonar och myskvällar med Dennis! Tycker det är bland det bästa som finns. Det är livskvalité enligt mig!
 
 
Kram på er!