27 februari 2018

"Här hör jag hemma."

Allmänt

 
Hur mår du?
 
Jo, det står väl bra till. Känner mig lite slö och icke taggad på jobb, bara. Skulle egentligen endast gått en tre timmars kassakurs och sedan fått ledigt, men min chef knasade till det. Har jobbat varje dag nu i 1,5 vecka och kommer fortsätta göra det till fredag, därefter blir det ledig helg. Behöver vila min hjärna från receptionistrollen bara....
 
Vad ska du käka idag?
 
Käkade som vanligt havregrynsgröt till frukost imorse, nu blir det en del kaffe tills jag ska käka leftovers från igår; vegetarisk lasagne. Har med mig startflingor i kokosmjölk (sån där från Alpro) som mellis. Ikväll står det färsbiffar med klyftpotatis och tomatsås på menyn till middag. Nooommmm.
 
 
Vad inspireras du av?
 
Ja hörni.. Nu är det mycket av mina drömmar som jag drömmer om nätterna som inspirerar mig. Jag har alltid drömt väldigt livligt och färgstarkt, för några år sedan förde jag faktiskt en drömdagbok, just för att de var så överväldigande. Jag tror verkligen starkt på att mina drömmar betyder något, att de är känslor/tankar jag inte hinner bearbeta under dagtid. Tycker det är ascoolt, samtidigt som det kan vara väldigt läskigt. 
Annars inspireras jag också mycket över vädret. Jag känner olika sinnesstämningar beroende på väder, helt klart. Inte för att det är något som är så ovanligt, men jag inspireras av de olika känslorna och de olika vyerna. Vädret är något jag aldrig själv kan påverka och det blir som en utmaning varje dag då hur man själv väljer att ta in det. 
 
Något du är glad över?
 
Åh.. Måste ge stor eloge till min underbara, fina sambo. Varenda rackarns dag överraskar han mig så himla mycket. Vi är så lika i hur vi pratar, tänker, resonerar. Vi är därmed så extremt lika i humor och hur vi förmedlar känslor. Vet knappt hur man ska förklara det. Han bara.. Förstår mig. Igår kom han även hem med världens vackraste blombukett.. Jag blev så överväldigad. Hur har jag haft turen att bli tillsammans med denna människa? Hur har jag haft turen att ens bli såhär bra behandlad? ... Jag vet knappt ens. Har försökt att intala mig själv till att inte tänka så mycket, för hur mycket jag än försöker så kommer jag nog aldrig riktigt kunna greppa taget om hur lycklig och tacksam jag är. 
 
 
 
Något du är ledsen över?
 
Hm.. Inte nödvändigtvis på så sätt. För att vara lite mer lättsam så är jag väl lite ledsen över att jag alltid är så trött när jag kommer hem att jag knappt orkar umgås med folk eller Marcus, haha. Blir på riktigt jätte, jättetrött redan kl 21 varenda kväll. Blir nästan som ett barn som är övertrött. Gör typ ont i huvudet på mig och vill då bara gojsa ner mig bland täcken och blunda. Inte så idylliskt i min värld... :( Vill ju ha lite energi iallafall. 
 
Finns det något du vill förändra?
 
Hm.. Ja, jo. Typ min vardag. Men det är lite mixad med att önska. Vet faktiskt inte ifall det är något jag nödvändigtvis vill förändra. Kanske mina träningsvanor..? Hahah. Saken är dock den att jag är starkt insurrad på att jag kommer satsa mer på att träna utomhus i vår, än att träna på gym. Längtar ju så mycket efter att få utnyttja vår altan.
 
Vad önskar du dig?
 
Pfft ööööh. Ja. Hihi. Önskar jag kunde sluta workie typ nu och få sitta i en studio dag ut och dag in istället. Behöver inte få betalt direkt. Jag vill bara känna att jag skapar något. Att saker och ting går framåt. Vill sitta i en studio och göra en EP. Eller ett helt jäkla album. Med massa galet bra låtar. Vill sitta med världens skönaste och bästa producenter och känna att här är jag fanimej bäst. Här hör jag hemma. För det är ju så jag upplever det varenda gång.. Vill liksom aldrig därifrån. Önskar så innerligt att det var min vardag. 
 
 
Vad längtar du efter?
 
NUUUU jäklar, hahahahah! Jag längtar efter 1. Att min musik ska bli färdig och redo att släppas. 2. Att det ska bli varmare ute och att vi kan börja grilla och hänga ute på altanen. 3. AMSTERDAM i april!!! 4. Åka till landet, hälsa på Marcus familj i Hälsingland, åka till Lund/Malmö, tågluff i sommar... ALLT, allt, allt. Vill iväääääg. Till saker som betyder på riktigt. Åh vill ha det bara nu, nu, nu!
 
xxxx