EN INTRESSANT MÅNAD, to say the least! Jag har blivit alldeles mätt på alla artiklar om vad, hur, när, varför, tänk om kring coronaviruset. Stängde av alla notiser på mobilen för några dagar sen. Imorse var den första morgonen som jag vaknade upp med en tom skärm(!). Jag har nog inte sett en tom mobilskärm på morgonen på säkert flera år. Helt sjukt, egentligen. Jag har märkt av att jag gradvis mobilbantar mer och mer, haha. Jag har tagit reda på det viktigaste (WHO + Folkhälsomyndigheten) och jag känner att det räcker så! Behöver inte läsa teorier, vad man ska hamstra eller annat innehåll som utnyttjar situationen till att få klick. :-)
 
 
 
Jag är verkligen orädd för viruset i sig. Istället har jag blivit påverkad på andra vis! Den här helgen skulle jag åkt till London för att hälsa på min kompis Lisa som praktiserar där borta, meeeeeen flyget blev inställt plus att Lisa valde att åka hem. Jättesynd verkligen. Men London kan man förstås göra en annan gång! Man hoppas ju bara på att dessa åtgärder kan avta snart. Det är ju snarare det som är så förvirrande, alla åtgärder som vänder upp och ner på allt som annars brukar flyta på! Flygen, events, arbetsplatser, etc. Min skola kör nu distansundervisningar tills vidare, till exempel. Tycker det är ändå ganska skönt, mycket på högskolan går ju att utföra på distans. Lite crazy men det annars har allt funkat bra för mig!
 
En superhärlig sak är att jag och Marcus har fått jättemycket tid ihop! Haha, som om vi inte redan är typ ihopklistrade, bwhaha.. Men det är lite mysigt att typ kolla serier eller en film mitt under dagen. Eller gå ut på en promenad. Man kan ju fortfarande vara ute och vistas i det offentliga, vilket vi utnyttjat till fullo! Det är sååååå härligt att handla i en tom matbutik, HAHA. De flesta matbutiker får ju leveranser varje dag, så när vi handlade fanns i princip allt på hyllorna. Bilderna ovan är från förra veckan, när många fick för sig att bunkra upp var en god idé... Haha, jisses. :-)
 
Jag skrev det i början och skriver det igen - intressanta tider, to say the least! Hoppas ni mår bra.
 
Kramis kramissss

Uppdatering: Menar inte att vi inte haft sunt förnuft och åkt till offentliga platser "bara för att". Vi har bara åkt och storhandlat en gång, sen bara varit hemma. För mig är det dock viktigt att fortfarande få komma ut på promenader, jag blir annars smått galen haha. Men bara så ni inte tror att jag är känslokall till situationen och skiter i ifall jag skulle bli smittad och bidra till de redan överbelastade sjukhusen. 

xxx