Heeeeeeeeeeej. Det är söndag och jag ska jobba till kl 18:00. Marcus har ju varit iväg i självaste Schweiz över helgen för att träffa sin polare Fabian som pluggar där, plus några fler i deras gäng. Så jag har varit helt själv hela helgen, uhähuäh. Men! Han kommer hem nu i eftermiddag och ska hämta mig med bilen efter att jag jobbat. Huuuuur underbart på en skala från ett till tio?! Iiihhh. Så taggad. Och så ska vi storhandla direkt efter det. Jag ääälskar att storhandla tillsammans med Marcus. Han är aldrig lika taggad, men han tycker nog det är skönt att jag styr och ställer på den fronten. Ååh, är så taggad bara. 
 
 
Jag har varit fundersam i veckan. Fundersam vart jag ska ta vägen till nästa år. Vad jag ska jobba med, vad jag har för mål kring musiken, kring vardagen, vill jag resa någonstans? I don't know. Förmodligen. Men jag vill också tjäna pengar. Jag vet att det inte alls var längesen som jag började här på Nordic Wellness, men alltså.. Det funkar fan inte. Det har skett alldeles för många gånger nu att jag kommer hem och känner mig helt sänkt. Jag trivs inte. Jag har försökt, men jag orkar inte mer. Så istället för att gå runt och gnälla kring hur mitt nuvarande jobb är så har jag verkligen sökt jobb. Jag har en vision att jag skulle kunna arbeta heltid inom kundtjänst/administratition. Ett bra företag kan ge en kundtjänstmedarbetare drygt 20 000kr/mån. Administratör kan vara runt samma lön, kanske lite mer. Det tycker jag är en bra lön. Jag har fått arbetsintervjuer på några ställen som erbjuder endast 17 000kr/mån, och det är inte riktigt dit jag söker mig till. Men men, man får vara open minded, självklart. Huvudsaken är att jag trivs nån jäkla gång. Känner att det jag gör har ett syfte, ger mening. Jag vill känna den känslan när jag åker till jobbet och åker hem; att jag gjort något bra och något viktigt idag. Vi får se hur det blir...
 
 
Igår efter jobbet träffade jag Niko, som jag har nämnt ett par gånger i denna blogg, haha. Han och jag gör musik ihop. You guys should know it by now, haha. Närå, men ni kan söka på Panorama BLVD eller Niko Lindhé på Spotify. Vi hängde iallafall ett tag på Starbucks på Götgatan och gick genom prodden på en låt som vi håller på att prodda upp nu inför release. Det är en fantastisk låt. Jag tror jag har skrivit om detta projekt tidigare..? Vi proddar äntligen upp "Made In A Lab" som är en galet skön mix mellan min stil och Niko's proddstil. Så vi satt och snackade om det och gick genom projektet och jag feelade sönder. Alltså fick feeling. Gaahhh. Lovely. Det var galet inspirerande möte bara, Niko är sjukt driven och jag beundrar sådant!
 
 
 
Hoppas ni har haft en lovely vecka. Nästa vecka är det december(!??!), sjukt hur tiden swishar förbi. På helgen ska vi handla julklappar, jag och Marcus. Bara så man har det check. Och så ska jag och la familia fira första advent med adventsfika. Myyyyys! Tänkte att jag skulle hinna baka litegranna då. Om jag orkar, haha. Tänker mig saffransbullar med massa strösocker på. Ååhåhåh.
 
kjamis xxxx