(null)

Det har varit myyyyyyyycket på senaste. Minst sagt, hahaha. Oh my lord.. Har sålt möbler, fixat här hemma i nya lyan, flyttstädat, planerat, samtidigt pluggat till en tenta plus ett annat prov... PHEW! I lördags lämnade jag över nycklarna till min förra lägenhet och är enligt Skatteverket officiellt inflyttad i nya lägenheten. Känns galet jäkla bra, måste jag säga. Nu kan jag landa, liksom. Dock blev det någon form av "efterskalv" från förra veckan, eftersom jag däckade totalt av ren utmattning runt kl 15-tiden igår, haha.. Helt jäkla slut. Inte konstigt förvisso! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Det känns riktigt bra i nya området där jag och Frida bor nu. Jag vill tro att Bernard känner av den sinnesron också. Det finns så många utmaningar för honom, typ övergångsställen haha, men samtidigt naturreservat och lugna gator.. Jag gillart, han gillart. Jag skulle faktiskt lätt kunna tänka mig att köpa lägenhet i Johanneshov i framtiden, speciellt på den gatan som vi bor på nu. Det ligger nära allt, men är ändå otroligt lugn. Fast vem vet, kanske är mer tjo och tjim under sommartid, vad vet jag, haha. Det ska bli kul att bo in sig här iallafall.

I övrigt mår jag riktigt bra just nu. Jag trivs med Frida så, så mycket. Detta är exakt det jag behöver just nu. Bernard reagerade såååå förskräckt mot Frida förut, men nu är han så förälskad i henne. Det är bara för gulligt!!!  Känns också otroligt bra att han har en till människa som han kan lita på och känna sig trygg med. This dogmom behöver lite avlastning, hahah... Allt känns väldigt bra iallafall. Mycket positivitet. 

Kul att några fortfarande följer mina uppdateringar! Det är mysigt, haha.

Kram kram