Eyåååå. Jäddrar vilket snabbt inlägg det fick bli igår, hahah. Asså grejen är att jag är typ för stressad för att kunna blogga längre haha, jag får liksom knappt en början på det jag vill skriva om och då blir det bara att jag skiter i det, haha.. Men men, nu är det bara ca en halvtimme kvar på detta tåg, sen är jag framme i min kära hemstad. 
 
Det kommer bli en fullspäckad vecka med mycket gott och blandat. Kommer träffa många vänner och bara catcha upp som tusan. Blir allt mellan middagar, fika, besök på jobb och ja, everything. Har insett att jag vill käka sushi hela veckan ut, hahahhaha. Drog faktiskt och käkade med en klasskompis igår på ett ställe (i Växjö alltså) som hette Moshi Moshi, och alltså WOW vilken god sushi de hade! Helt amazing! Jag har insett min absoluta favoritsushi är ju just laxsushi. Det kan både vara rå eller den där stekta laxsushin som har nån marinad/sås på sig. Oh my world. Dock inte billigt, men ugghh orkar man verkligen lära sig att göra det hemma själv...? Kanske i framtiden, men nu blir det ett unnande på restauranger som kan sin skit, haha..
 
 
Utöver sushisnack så är det en grej som kommer bli skitkul nu i veckan. Jag ska nämligen uppträda live (för typ första gången på riktigt?) på ett ställe som heter Restaurang Norrport. Vettefan vad det är för ställe egentligen, men såg en annons om att de kör open mic-måndagar varje vecka där folk får uppträda med covers eller egna låtar. Så raaackarns kul. Jag hörde av mig till dom direkt och signade upp mig, tänkte att jag passar på nu under veckan som jag är hemma. Ska köra helt egenskrivna låtar på akustiskt vis, just me and a guitar, håhå. Så ska öva tillsammans med min bästa kompande gitarrist Peter (från söderstudion) och förhoppningsvis kommer det gå skitbra! Riktigt bra erfarenhet oavsett ändå. Så känn friheten att komma och titta på förfan!!! Kl 20 ca kör jag och Petiisshh på måndag den 6 mars, ligger på Roslagsgatan 38. Kul kul kul!!!
 
Åååhh tror detta kommer bli en magnifik vecka. På tisdag drar jag tillbaks till de småländska skogarna. Ska ändå ha som mål att försöka dokumentera mer denna vecka, typ ta fler bilder och bara känna lite mer ork till att skriva! Det är ju så jäkla kul för min egen skull att kolla tillbaks också och se vad jag gjorde just den här tidpunkten, haha. Det absolut finaste med blogg kan jag säga er. 
 
kramissss x