Nämen godafton. Ugghh, sitter och blir helt slö av den här psykologiuppgiften som vi har.. Den är intressant, men den tar ju tiiiid! Och energiiii! Och hjärnkapacitet, haha.. Jag blir helt tokig på mig själv som får världens ticks att bita på naglarna. Jag bara biter och biter. Eller inte biter på riktigt, men jag naffsar. Sen drar jag naglarna mot mina fingrar så de blir helt torra. Inte bra! Men det är någon typ av reflex som jag har utvecklat de senaste åren, för förut gjorde jag aldrig så. Konstigt..
 
Annars var skoldagen finemang! Jag och Matilda har kommit på ett ämne som vi vill jobba med i gymnasiearbetet, nämligen barnmobbning. Det låter ju jättehemskt och inte alls så kul, men det kommer bli intressant tror jag! Vi vill ta reda på varför barn mellan redan vid 5-11 år kan utveckla och känna ett behov utav makt och gruppfördelningar. Vilka roller spelar föräldrarna, skolan, uppväxten, samhällsnormerna.. Ni förstår! Jag tror det kan bli riktigt bra. 
 
 
Just det, sen har man ju fått brev från Polisen idag. Det var mest en sammanfattning om det som hade hänt och att jag har bekräftat en utredning om detta. Good good! Sen handlade det om att jag kan ansöka ersättning för mina skador och så. Det är ändå ganska konstigt att man kan få pengar för att man har blivit utsatt för något som egentligen inte pengar att ersätta.. Bara för att jag får pengar, kommer ju inte minnet raderas ändå. Förstår ni hur jag menar? Fast aa, min skinnjacka gick ju sönder, så det kanske man inte skulle säga nej till ersättning för. Men vill helst få pengarna av gärningsmannen asså!! Den jäkeln förtjänar 0 kronor i kassan känner jag.. Och en fängelsecell så han kan sitta där och fatta hur patetisk han är... Ja, det tycker jag! Bajs på honom. 
 
Nu hade jag tänkt dra ut på en springrunda. Jag har faktiskt ett litet mål för denna vecka, och det är att träna varje dag från måndag-fredag denna vecka. Jag har aldrig gjort det förut, haha. Men det får bli en liten utmaning alltså! Tänk om det inte alls är så jobbigt som jag tror..?
 
Kramiiis ♥