Vet jag ens hur jag ska börja med detta blogginlägg? Nä, jag tror inte det haha! Ända sen jag bloggade senast har det hänt så mycket galenskap att jag inte vet vad, haha! Blev firad typ tre gånger tror jag? Känns som det iallafall, haha! Helt fantastiskt. Är väldigt mätt på att fylla år nu. Iallafall att fira och göra det till en "grej", om ni förstår hur jag menar. Denna vecka var crazy! 
 
Hela denna vecka har ju min fina Marcus åkt ner till Stockholm från Hudiksvall för att umgås med lilla mig under min "födelsedagsvecka". Vi hittade på en hel del saker för att bara njuta av varandras sällskap.
 
Gå på promenad blev poppis!
 
En gång till Gamla Stan - och såklart en gång runt Djurgården!
 
 
 
underbara, vackra människa ♥ visst är han snygg i min mössa, halsduk och glasögon? hahah
 
I torsdags när jag hade vart på provjobb på Things (en inredningsbutik på plattan!) och Marcus hade fått telefonsamtalet att han hade fått jobbet på ett företag uppe i Hudik så kände jag att jag ville fira detta på restaurang! Så vi drog en sväng till Zink Grill på Biblioteksgatan. Beställde en share-tallrik oxfilé på spett som jag och Marcus då delade på! Näe det var så tokmysigt! ♥
 
Sen gick vi ju på bio (obligatoriskt när Marcus är på besök haha), och det blev Deadpool på menyn! ALLTSÅ - gå och se den!!!! Sjukt rolig film! Exakt min humor! Skulle lätt kunna gå och se den igen! Älskade den!
 
Sen var det ju fredag. Dagen då min fest bar av. Jag hyrde lokal på Vielle Montagne som är en festbåt på Söder Mälarstrand! Helt sjuk lokal! Men självklart vart jag såååå himla stressad innan kvällen, haha! Försökte verkligen spela lugn och cool men attans så svårt det blev! ... Speciellt när mina vänner Sofie och Cornelia plötsligt plingade på min dörr och ville göra sig i ordning hemma hos mig!! Hahah. Vi hade planerat att göra det, så jag var ju med på noterna, men det blev lite knas i planeringen då pappa helst ville ha det lugnt hemma. Så jag försökte avstyra det och be dom att vi ses senare på båten istället! Men av någon lustig anledning struntade de i det och kom hem till mig ändå.. VAD FAN, tänkte jag. Hahaha. Varför ville de vara så trotsiga för? Men men, jag släppte såklart in dom, haha. Jag proppade i mig maten som jag och Marcus hade lagat och sen var det bara att skynda skynda skynda sig. "Jenny du måste va klar innan kl 19, vi har inte käkat och är skithungriga" sa Cornelia och Sofie. MEN VAD FAN jag som hade jättemycket tid och allt var väl planerat och nu hetsar ni mig till att bli klar på en halvtimme?!! Hahaha, jag blev så stressad! "Men vi behöver ju inte dra kl 19 för det?? Varför stressar ni mig för?!", sa jag, haha.. Av någon anledning var alla andra på sånt jäkla bra humör. Magnus kom hem, pratade, tjoade, sen kom pappa och var också jätteglad och stojig... Medan jag sprang runt där som en höna och blev frustrerad över att ingen förstod min stress. 
 
Sen kom vi ner till porten. Jag höll i alla mina kassar och väskor och bara stirrade ner på marken. Suckade och flåste. "Jaha, och vilken tub hade ni tänkt att vi skulle ta då???" säger jag irriterat. 
 
Sen tittade jag upp.
 
Jag såg en limosin ståendes på gatan. Där stod även Alex, Gustav och Sofie. Sen sa alla i kör "GRAAATTIIIIIIISSSSS!!!!!!!!". 
 
....
 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!! Skojar ni med mig!!! Vad är det som händer!! Hahahaha, ojojoj.. Jag var så chockad, men så glad. Min bästa fina vän Sofie hade bokat en lång, glansig, fin, vit limosin till mig med mina nära vänner - och alla visste om det. Marcus visste, Magnus visste, pappa visste (tillslut), mamma visste, alla visste. Men där stod jag, helt ovetandes. Näe, det var nog bland det galnaste jag varit med om! Har aldrig blivit så positivt chockad i hela mitt liv! Sen kom självklart tårarna. Tänk att jag har så fina människor i min omgivning. Nästan så man undrar vad man han gjort för att förtjäna såna fantastiska människor i sitt liv. Älskar dom så ofattbart mycket. Och Sofie den rackarn, hahah.. Världens finaste vän man kan tänka sig. Att hon är så påhittig!! Den lilla räkarn!! Hahaha!
 
Cornelia, Sofie, Sofie och jag ♥
 
Utanför limon! ♥
 
De stannade vid en höjd där man hade utsikt över Stockholm ♥
 
så mycket kärlek!♥
 
Det var en obeskrivlig känsla. Det tog kanske tio minuter för mig att verkligen fatta och inse att jag satt i en limo med världens bästa människor. Fick välja musik från mobilen, dricka champagne, pussa o kramas med allihopa.. Sjukt! Men jag vill ändå understryka att det är inte "lyxen" eller "flärden" jag blev och är så glad för, utan hela tanken. Planeringen, alla som var med, hur jag inte hade en blekaste aning.. Fantastiskt som sagt! Ett minne för livet!
 
Kvällen fortsatte sedan på båten och dit kom alla vänner och firade mig. Fick presenter, pussar och kramar som var så goa! Vi dansade, drack och bara umgicks på den fantastiska båten. Ljudanläggningen var ju bara så grym! Vi dansade även till min egna låt, haha! Det bästa var när folk sa "shit vilken bra låt!" och fråga "aha, du visste att jag har skrivit den?" och sen svara "VA?! Har du gjort den? Du driver", hahaha.. Sånt blir man ju alltid glad för! Magisk kväll som slutade på donken och sen en vinglig gång hem, haha! Precis som det ska vara!
 
Minna, jag och fina Emma ♥
 
Nu är jag dock mör. Marcus har åkt tillbaka till Hudiksvall, jag har vart bakis i typ två dygn, har haft lite småbekymmer om framtiden och jobb, planerar för kommande vecka, ska försöka ägna mer tid till teoriplugg (körkortet)... Ja ni förstår - tillbaka till vardagen, haha! Men wow. Jag kommer leva på denna helg under en låång, lång tid. Har haft en jättemysig lördag och söndag i Linköping också med släkten, då vi firade mormor 70 år! Har lite pics därifrån också, men de får vi ta i ett annat inlägg! ;)
 
Nu ska jag fortsätta söka jobb och göra upp mitt schema för veckan. En stor blöt puss på er xx