Jag märker att jag är stressad, har mycket att stå i eller allmänt är icke rofylld i kroppen när jag börjar göra konstiga, meningslösa sysslor. Det är som en mekanism där hjärnan vill göra något produktivt, men inte har orken till att påbörja det. Har det hänt er? Som exempelvis just nu.. Vår vardag hänger lite i luften just nu inför resan till Boston/New York samt att vi precis flyttat ut från minivillan. Jag och M bor just nu i pappas lägenhet för att mellanlanda. Jag trivs ju så bra här på Gyllis, men alla mina saker ligger ju förstås i kartonger huller om buller (organiseringen inför denna flytt var noll, haha). Varje gång jag då tänker på t.ex. "jag kanske bör leta efter min rakhyvel", känner jag bara... näääääeeee. Orkar inte. Jag överlever utan min sablans rakhyvel. Jag får väl gå runt med håriga ben, det gör väl inte mig något... Suck, haha. Jag orkar helt enkelt inte ta tag i nånting!
 
Flyttkaos i sitt esse! Nu har vi dock flyttat möblerna in till olika rum, så det inte ser lika kaosartat ut. Men så här fick det se ut i några timmar...
 
Är så tacksam över att jag och Marcus får mellanlanda här. Blev ju riktigt bra timing på allt. Mamma och pappa är på landet, vi åker snart till Usa och är ändå borta en större del av augusti månad samt att vi därmed sparar på en månadshyra. Den 1 september får vi flytta in till vår nya lägenhet i Skogås på 55 kvm, balkong, två rum och kök, mycket låg hyra. ♥
 
Här står numera mina växter och gottar sig! Toppenläge på balkongen. 
 
Så trots att allt är bra har det som sagt varit lite mycket att stå i. Idag skulle jag egentligen jobbat kl 08-14, men mitt huvud sprängdes inatt av ingen sömn och för mycket tankar. Hoppas på att jag kan vila ut idag och tillåta mig själv att göra det! Det är ju exakt det, det där med att tillåta sig själv att ta det lugnt... Jag gör aldrig det. Ifall det verkligen inte sker något speciellt. Men nu när det är stora projekt så som utomlandsresan och flytt så tar det upp mycket tankeverksamhet - och det är okej!
 
Nu ska jag försöka hitta lite fler kläder i någon av sopsäckarna (haha japp) för att förbereda packning. På söndag smäller det?! Kan ej förstå? Denna resa har varit planerad sen i januari typ? Iiih! Har saknat och längtat efter min storebror Magnus galet mycket. Han har flyttat till en ny lägenhet som är hur fin som helst i Boston, tillsammans med sin flickvän Corinne. Sen ska vi ju hitta på så mycket kul under så kort tid! Klart man blir lite ivrig, haha. :-)
 
Men nu för jag säga ciao så länge. Pöss!
 
x