25 februari 2014

Tänndalen snart!

Allmänt

 
Godmorgon på er! Ja, lite såhär känner jag mig just nu. Dennis ligger och sussar fortfarande, medan jag försöker både packa och plugga. Jag har ju glömt att berätta - Dennis och jag ska åka iväg till Tänndalen! Vi ska åka med hans familj och bo i en mysig stuga ♥ Först tänkte jag bara åka längdskidåkning, men tror jag har ändrat mig lite nu. Det får bli utför! Varför ska jag leka mesig liksom? Vi kör!
 
Jag och Dennis kommer åka på torsdag, och vi är inte framme förrän sent på kvällen. Så det blir fredag + lördag då vi kan åka skidor! Men då ska vi bannemig köra på hårt, inget gnäll! ;)
 
Jag tror denna resa kommer bli riktigt mysig. Det som är nice är att vi kommer få lite träning (skidor tränar ju jättemycket ben och rumpa!), och att jag får spendera massa tid med min kärlek och hans familj. Älskar att ha familjemys! Typ efter en lååång dag, man är helt trött efter skidor, man är lite frusen, så går man in till stugan och sätter på sig mjukiskläder och spelar spel med familjen. Sjukt kul och mysigt ska det bli! ♥
 
Ja, mycket "mys" vart det här. Men nu blir det mindre mys och mer verkstad - här ska det packas klart! Kram
 
 
 
Gamla bilder från 2008, då jag försökte mig på snowboard... Var jag cool eller? Fjant;)