Så jäkla skönt när klockan bara är 20:00 och man trodde den skulle vara 21:30. Typ den tiden på kvällen då jag alltid tänker, "nu borde jag göra mig i ordning för att gå och lägga mig", men som alltid blir sent ändå. Jag satte alarm på kl 07:15 idag i hopp om att komma iväg till gymmet och köra en rykarpass, men det blev lite annorlunda, hehe. Gick nog inte upp förrän kl 08 och var på gymmet i tio minuter, sen gick jag hem. Körde lite övningar hemma, men blev inte så jätteansträngd.. Såna dagar har man ju. Men träffade Isabel och Vivi en stund, lunchade på Sthlm Brunch Club. Stället alla sociala medier-galningar går till för att få till en lush bild på sin brunch. Det var riktigt gott och trevligt, älskar dom brudarna ♥
 
Sen resten utav dagen har gått till att leta massvis med hostels och hotellförslag till vår tågluff. Vi är riktigt sena med dessa bokningar haha, men nu har vi fixat större delen utav resans destinationer. Ska bli så jäkla galet att få se så många nya städer och platser på så kort tid. Tre veckor. Åtta-nio städer. Ganska galet, men oj så spännande. Vi ska ju bo i flersängssalar på alla hostels, ibland med tolv andra, helt främmande människor. Vem vet, de kanske inte blir så främmande till slut? Lite spänd är man ju. Jag har känt av det nu de senaste veckorna, att jag har blivit lite känslig kring folk. Iblans får jag såna perioder bara. Kan gå in på ett fik med en kompis och bara känna, "nej, jag måste ut". Eller typ som idag, när jag var på gymmet. Gick in, sen blev känslan av att undvika alla människor så överväldigande att jag kände att det var väl lika bra att gå hem isåfall. Vet inte riktigt vad det beror på? Eller imorse kände jag det i och för sig att jag var väldigt morgontrött (dvs bitter som fan), så det spelade nog såklart en stor roll. Men annars, så.. Vet jag faktiskt inte. Man har inte lust bara! Inget mer än så, typ. 
 
------
 
Det är lustigt, för genom alla mina vardagar tänker jag väldigt mycket på det som verkligen spelar roll i min hjärna. Musiken, karriären, komma framåt, hur gör jag härnäst. I sommar lägger jag ju såklart ner mycket pengar på den här resan och det vill jag absolut.. Men det är en sak jag aldrig kan riktigt släppa. Ni vet.. Drömmen om L.A. Den staden som nästan känns lite övernaturlig. Eller för mig gör den det. Det är en sån stad man hör folk prata om, men jag har inte riktigt någon aning om vad som egentligen finns där. Lite samma sak med New York, det är också en sån där overklig stad för mig. Båda städerna är så.. Stora. Mäktiga. Så mycket människor. Liv och rörelse. Allt sånt jag egentligen älskar, men att uppleva allt det x1000 är ju svårt att smaka på i endast tankar. Har ändå en liten små finurligt tanke om att dra dit kanske nästa år. Bara dra. Finns ju otroligt gott om människor. Svenskar. Svenskar som vill se och uppleva något lite större. Jag vet inte, jag tror det skulle vara otroligt intressant för min egen utveckling att leva i den stad som man egentligen drömmer om 24/7. Musikindustrins hemmastad. 
 
 
Vi börjar iallafall närma oss här i Stockholm. Har ju haft några projekt som pågått och de börjar närma sig slutstegen. En bit kvar, men det händer iallafall saker. Jag vet inte vad som händer härnäst när de är klara, ärligt talat. Men jag tror sånt kommer visas naturligt när det väl är aktuellt. Jag vet att jag har en jeddrra massa drivkraft och det är en trygghet. Sen vad som sker efter det, det vet man ju aldrig. Men man kommer definitivt aldrig veta om man aldrig försöker. Försöker skriva så jäkla mycket jag bara kan. För att det är så jäkla kul. För att man vill visa alla i hela världen vad man gillar för melodier och hoppas på att alla gillar det också. Och man vet aldrig vad de kan bli en gång i framtiden. Man vet ju banne mig inte ett shit !!!!!!!!!111 Så kööööör ba.
 
Imorgon ska jag och Minna se Zara LArsson på Grönan, det blir ruligt det. Vet att många av mina kompisar garvar åt det faktum att jag vill se henne efter all krrriiiitiiiik jag tyckt (och tänker) om hennes musik, men att hon är duktig på det hon gör och att uppträda får man fan ge henne. Lusshhh.
 
pöss älskar er släktingar o vänner som läser hihi kärlek xx