Nu när mars månad är över vill man ju bara ha vår. Gud vad jag älskar övergången från vinter till vår. Fast det är lite läskigt på samma gång. Varje år som temperaturen blir varmare, fåglarna kvittrar galet, folket sitter på uteservingarna, då får jag lite smått panik. Det är som att man kommer in i en period då saker måste göras. Det blir liksom, på riktigt. Snart är det dags för student, alla nationella prov, jobb, vad man ska göra av sig själv sen och sånt. Jag vet inte om jag har skrivit så mycket om det tidigare i bloggen, men jag har faktiskt haft många ångestattacker om framtiden. Jisses så mycket man kan grubbla över om framtiden. Det var som värst i slutet av tvåan, då jag var sämst i skolan och paniken satt i halsen. Det var som att jag hade nått ett återvändsgränd och inte visste riktigt vad det skulle bli av mig på nåt sätt, haha. Man tänker ju mycket! Man vill ju bara få svar på allting om framtiden, om hur allt kommer se ut och vara. Jag vill ju vara beredd. Men det gäller verkligen att bara komma i omfund med att det finns tid. Det finns alltid tid och den tar inte slut. Som Kents låt "Allt har sin tid" går:
 
En sak i taget
Allt har sin plats
En sak i taget
Allt har sin tid..
 
Det är viktigt att komma ihåg.
 
Men nu över till något roligare, nämligen min fina lista över bra saker som har hänt under månadens gång!
 
♥ Fått uppleva riktigt vårväder
♥ Gjort en jättekul och intressant intervju med förskolelärare till gymnasiearbetet...
♥ ... Och därmed kommit långt i arbetet!
♥ Anmält mig till Springcross loppet, som bär av den 18 april(!)
♥ Varit på årets första studentskiva för min del som var grymt kul (dock inte lika kul dagen efter...)
♥ Ätit på lite olika restauranger, alltid trevligt
♥ Blivit tokig i smoothies
♥ Har börjat dricka kaffe regelbundet. Alltså riktig kaffe, inget Oboyslask som jag gjorde förr. Dricker typ tre koppar om dagen nu.. #sistaåretpågymnasietångesten
♥ FÅTT JOBB. Herregud. Efter allt slit. Jag är nu anställd på Friday's vid Stureplan. Är så nöjd, så nöjd! Och stolt! Och glad!
 
Så ja, man kan väl säga att höjdpunkten blev jobbet. Gud vad jag ser fram emot det. Stress, klagomål, jobbiga kunder, gnälliga barn, fyllon. Bara bring it on. Introduktionsdagen är den 16 april, så det kommer bli magnifikt!
 
xx