27 juni 2016

Midsummer 2016

Allmänt

 
Helluuu darlingss som läser. Idag har jag bara, bara varit hemma och skrivit och skrivit massa musik. Har planerat lite samarbeten med några via facebook, känns faktiskt ganska spännande. Jag var ute tidigare idag men upplevde bara att det var blåsigt och molnigt emellanåt, så då föredrar jag att stanna inne och göra produktiva saker! :-)
 
Men jisses, det har ju liksom varit midsommar och hela fadderullan? Det vart ju lite halvtaskigt väder på självaste midsommarafton, men sen blev det riktigt fint på lördagen. Ska visa er bilder och berätta eftersom:
 
Jag spenderade dagen ute på landet med släkt från pappas sida + mamma och Magnus såklart! Vi alla gömde oss under detta tält så vi var garanterat skyddade från eventuellt regn, haha.
 
Marie och Cecilia spanar in årets nubbar. Jag drack själv inga nubbar eller alkohol för den delen då jag åkte in med bilen senare in till stan!
 
Klassisk midsommarmat!
 
Daddyyttaaaardd ♥
 
Magsnus och jag!! Jag hade på mig min fantastiska långklänning från H&M som jag bara älskar.
 
Visst är den fin? Men iallafall, senare på kvällen runt kl 18 åkte jag in till stan igen för att möta upp världens bästa Sofie. Vi drog sen till en midsommarfest som vi var bjudna på ute i Nacka där vi träffades en hel del människor! Jag hade skitkul och blev faktiskt perfekt full, så vi stannade där ända fram till 03:30 ungefär. Vi var sååå trötta. Hoppas på ett lugnare firande nästa år, haha..
 
Dagen efter var jag extremt bakis men blev så suktad av det fantastiska sommarvädret som uppstod! Så jag åkte tillbaka in till landet för att bada och njuta lite till. På kvällen åt vi supergod mat bestående av lax, potatis och romsås. Mums!
 
Det blev ändå lyckat! Jag var lite otaggad just pga att jag inte var så sugen på megafestande eller att bara sitta med släkt, så jag försökte kombinera lite. Tycker det var rätt beslut! Nu försöker jag bara fokusera på att njuta av min lediga tid, skriva mycket musik, vara utomhus, hitta på saker - sen blir det Barcelona! Åh vad jag längtar att jag spricker! Vill bara iväg nu, nu, nu ♥ xxx