Godmorgon lilla blogg! Idag vaknade man av alarmet som gick 08:30 och gick upp en halvtimme efter det, trots att jag inte fick så mycket sömn inatt. Det är svårt det där, trots att jag går upp tidigt på mornarna brukar jag ändå få till vissa nätter då jag bara tänker på massa spännande saker som håller mig vaken i flera timmar, haha. Jag låg och tänkte på en massa framtidsplaner och visioner som fick mig att gå på högvarv. Det får mig även att kunna gå upp snabbt på morgonen också, blir liksom motiverad på något sätt. Sen försöker jag ändå få in lite morgonrutiner nu när "sommaren är slut" (även fast den precis hann börja), känns bra! Nu förstår jag vad folk menar när de säger att nystarten börjar snarare på hösten än under nyåret. Man har liksom gått runt hela sommaren och vart lite småslapp, spenderat säkert en hel del stålar och inte haft samma dagliga schema. Däremot jobbade jag ju extremt mycket under sommaren, men det var ju lika bra det! Har även bokat in mig på massa pass nu i september, så jag längtar efter den löningen kan man säga, haha.
 
Men med en ny start har jag iallafall påbörjat några projekt. Mitt rosa rum är nu hälften vitt och jag ska fortsätta måla nu under dagen. Älskar att lyssna på podcasts under tiden som jag målar. Lyssnade bland annat på Josefin och Vanjas podd, där ett avsnitt handlade just om höstlöften! Så det peppade mig lite mer till att hålla fast vid mål och göra upp planer för att genomföra de. Sen har jag ju självklart lyssnat på ett tiotal P3-dokumentärer. Har lyssnat på dokumentärer om Svartenbrandt, massmorden i Falun, Knutbydramat, stormen Gudrun, you name it. Planen var ju egentligen att bli klar med mitt rum under de dagar jag tog ut semester, men då vart det ju alldeles för fint väder. Nu när det har blivit lite mer molnigt känns det lättare. Åh, det kommer bli så fint! Tänkte efter nu om jag har någon före-bild på hur mitt rum såg ut innan... Hmm. Tveksamt. Men ni kan ju tänka er ett rosa rum som blir vitt, haha:
 
 
 
Jag är ändå stolt över att jag har tagit tag i de idéer som jag velat ta tag i. Det är lätt hänt att många gånger tänker "det där vill jag göra", men sen lägger undan den idén för man inte orkar göra upp en plan. Denna idé har jag däremot smidit på sedan mars/april, sedan strukturerat upp en tid då det är rimligt att utföra den. Jag är tveksam om jag kommer hinna precis innan september, men det är iallafall inte mycket kvar nu! Efter målningen ska däremot möbler rensas, dammas av + köpa lite nytt. Att göra om sitt rum i 19-års ålder kan ju tyckas vara lite smått ovärt, då jag kanske inte bor här så länge till (vad vet jag), men det känns ändå bra med en mognare färg på rummet samt att jag ändå trivs så länge jag bor här hemma. Dessutom måste jag ändå säga att det har varit ganska kul att få fixa och trixa själv, haha.
 
Nu tänkte jag gå in till det halvrosa/vita rummet och fortsätta. Tror jag ska lyssna på Alex och Sigges podcast eller nånting. Ciaoo x