26 februari 2019

Ja, jag tatuerade mig.

Allmänt

hej:) 
 
 Det har varit galet bra väder. Plusgrader och grejer. Åååååh.
 
 
:) 
 
Min drömman mysandes i soffan. Tyckte det såg så gosigt ut att jag var bara tvungen. Är så stolt över denna karl, han är så modig och vågar säga ifrån när det banne mig är läge. Finns många gånger jag trott jag har genomskådat honom, men då har har han motbevisat.. Menar detta positivt. Han är så cool. Älskar att komma hem, stå och laga mat, och bara känna att vi växer upp tillsammans. Så cool känsla. 
 
Jamen såatte jao. Jag tatuerade mig alltså förrförra veckan, dagen efter jag fyllde TJUGOTRE år. Är så gammal, fäller en tår. Nejmen jag har aldrig riktigt känt behovet av att tatuera mig, dels kostar det massa pengar och jag har bara aldrig känt att det är värt. Den här gången var det endast pga en viss deal som gjorde allting billigare och jag bara kände..... om jag inte gör det här nu, när kommer jag nånsin göra det? haha. Har drömt så ofantligt många drömmar där jag tatueras, så kände typ att det vore så värt att göra det in real life, så att säga. Nu är det gjort!
 
Och är faktiskt jättenöjd, haha. Lär inte få något arv av mina föräldrar men äsch, känner att jag kunde blivit en värre unge ändå. Är glad iallafall! En liten xylofon. För att representera min kärlek till musik, att vara lite "jolly" och inte tänka för mycket. Ha kul. Det är väl jag i ett nötskal ändå!!! 
 
Kram kram