Jag. Är. Så. MÖR!!!!!! Ahh ma gad, ibland undrar jag hur jag orkar haha. Igår var det födelsedagsfirande för finaste Elvira som äntligen fyllde 19 barre (gud vad jag känner mig gammal typ? Har vart 19 i hundra år nu känns det som). Vi var hemma hos henne och körde lite quiz, dricklekar och lyssna på go musik. Riktigt riktigt nice. Och som ni ser på bilden ovan körde jag på långt, rosa, lockat hårsvall! Hade även fått hem min nya svarta klänning från Club L/Nelly.se så jag var ju såklart tvungen att inviga den. Skiiitsnygg klänning verkligen! Så enkel, men så fin.
 
Dålig bild men aa, ni hajar grejen (och nånting säger mig att jag måste rengöra spegeln? usch haha)
 
Fula bilder från snap ;-) Men Elvira hade gjort så fint med plockmat och drinkar! Bilden till höger är squaden Hannorna & jag ❤️❤️❤️
 
Vi drog ut till Soli och körde all in. Riktigt jäkla kul. Jag bara älskar att dansa asså. Det är lite min grej när jag drar ut. Jag kan omöjligtvis bara sitta i en soffa och dricka, utan jag måste få dansa av mig. Det var riktigt nice!
 
Har inte fått så mycket sömn, men lyckades ändå kriga mig till bästa salong Beautybox och fixa spraytan. Så ja, just nu ser jag "kladdig" och "smutsig" ut som pappa och Magnus kallar det så fint, hmm. Men jag är så nöjd!! Kommer se riktigt bra ut nu till helgen då vi åker till Småland och ska vara lite fancypants.
 
Så ikväll blir det läggdags tidigt för min del och imorgon blir det jobb, jobb, jobb! Åh, förresten, fick ju min första riktiga lön inatt. Den satt fint på krogen kan jag säga, haha. Det är ju ändå ganska kul det här med pengar! Iallafall när det går bra...
 
Aja, ciao så länge x