Hej på er!! Detta är så konstigt. Inatt somnade jag nog inte förrän kl 04, men jag vaknade ändå kl 09..?! Var verkligen hur pigg som helst! Så konstigt hur min hjärna funkar ibland, haha.. 
 
Igår var jag upptagen hela dagen med att träffa fina vänner, därav mitt frånvarande. Men nu tänkte jag visa er alla pics från min och mammas resa på Gran Canaria! Jag håller bildbeskrivningarna kortfattade så bilderna får tala för sig själva. Här kommer del 1:
 
Vi lämnade svensk mark runt kl 07 på morgonen
 
"Room at the top" av John Braine
 
Äru taggad mamma? (Och ja, jag somnade några gånger, därav mitt fräscha ansikte.. hehe)
 
Framme!!
 
 
Utsikten från terrassen
 
 
 
 
Namnet på hotellet
 
Gymmet.. Inte det bästa, men helt okej.
 
 
Vi tog en promenix runt området!
 
 
Vi insåg att jag behövde flip flops
 
 
Vattenlandet precis utanför hotellet!!
 
 
 
 
 
 
Säg mig, varför finns inte denna glass i Sverige? VARFÖR? Den skulle sälja som smör...
 
Hotellets poolområde
 
 
 
 
 
Duckface!! Mamma gjorde narr av mig konstant.. Det gjorde hon helt rätt i.
 
 
 
Fixad för kvällen
 
Kvällstid
Morgonsol!
 
Hur känns det hittills? Avundsjuka? Haha, nejdå. Detta är bilder från första dagen, så det finns mer att visa! Men visst såg det fint och härligt ut bara utav dessa bilder? 
 
Kan väl uppdatera lite också vad som händer i mitt liv nu när man är tillbaka i Swiiden. Snart ska jag pallra iväg till gymmet (måste bli av med alla semesterkilon, va...), sen träffa Marcus under dagen och under kvällen ska jag hänga med mina girls och kötta Halloween på Marquise! Jag tänkte klä ut mig nörd. Inte så superkreativt, men det blir kul! Nästa vecka ska jag på en annan halloweenfest fast hemma hos Signe och då tänkte jag vara isprinsessa.. Ååh, ska bli så kul! Har faktiskt aldrig klätt ut mig på riktigt och verkligen firat Halloween. Har liksom aldrig blivit av. Därför ska jag njuta av dessa kommande gånger!
 
PUSS