Hejsan, hejsan. Denna förmiddag känner jag mig bara såååå trött.. Är inne på kaffekopp nummer två och försöker få igång min kropp. Somnade väldigt sent inatt. Dessutom frös jag så galet mycket innan jag skulle somna..? Liksom huttrade. Usch. Slängde på mig alla mjukiskläder jag äger och somnade till slut. Vet inte riktigt vad som försiggick där, men det har iallafall lett till att jag känner mig typ bakis idag! Helt sänkt. Phew!
 
Kanske inte är så jättekonstigt heller med tanke på att det har varit en hel del denna vecka. Jag och Marcus har börjat leta lägenheter pga pengabrist, och det är inte världens roligaste process.. Igår var vi på visning för vääääääääääärldens finaste lägenhet i vega. 56kvm, 2,5 rum, 20kvm balkong(!), litet förråd där Marcus skulle kunna ha som gaminghörna/kontor, supernära till pendeltågsstationen, ni vet... Bara helt fantastisk. Men sen fick man tänka realistiskt. Hyran låg på 12 300kr/mån. I dagsläget betalar vi dessutom ännu mer, vilket är därför vi måste flytta, men 12 300kr/mån blir ju liksom ingen skillnad. Usch.. Det sved så mycket imorse när vi var tvungna att ringa och tacka nej. Jag kunde verkligen se en framtid där, liksom. Jag vet att vi kommer hitta något ännu bättre i framtiden, absolut, men ni vet.. När man liksom står där i lägenheten, vi är först i kön och får valmöjligheten att flytta in i drömmarnas lägenhet... Och så måste man stå emot. USCH. 
 
 
Kolla vad fin liksom. All lycka till de som får flytta in, säger jag bara!
 
Direkt efter visningen mötte jag upp min fina vän Isa och drog till Gröna Lund! Vi såg J Balvins konsert och det var såååååå kul. Älskar reggaeton. Vi dansade så mycket och det bidrog nog också till dagens mörhet, haha! Sen efteråt traskade vi till Strandbryggan, satte oss längs vattnet och tog ett glas vin. Så fint! Verkligen megavacker kväll! Vi pratade och funderade på ifall vi skulle dra ut, men sen kickade tröttheten in. Det var nog lika bra! Vi fick en underbar kväll och idag är jag ändå ledig. Dock har jag ett radioprogram som ska färdigställas och redigeras, men det fixar jag nog.
 
Förbi Djurgårdsbron ♥
 
Men aa.. Det är väl mest det som cirkulerar i vårt liv just nu. Lägenhetsbyte och pengar. Det är så svårt när man liksom redan bor på ett ställe. Det blir så svårt att avgöra vad man ska prioritera. Ska man hitta en lägenhet NU, som vi kanske inte megaälskar, men som är billig och tillåter oss att spara? Eller ska vi fortsätta bo kvar här i nuvarande bostad, avvakta, men då pyser pengarna iväg till dyr hyra? Eller ska vi flytta hem till föräldrarna temporärt för att spara in helt, men då inte få samma privatliv? HUUUUUR. Hahahah. Inget känns liksom klockrent. Faaan. 
 
Nåväl. Det här är en utmaning. Så länge jag och Marcus är starka, kommer vi finna vår lösning. Låter så larvigt att säga "vi ska vara starka" när man snackar om värsta i-landsproblemet egentligen, men fan.. Inte direkt en megakul process! Men vi löser något sinom tid! Nu - dricka upp kaffet och klä på mig. Japp, klockan är snart 13 och jag sitter i morgonrock. En sådan dag, idag!
 
Kram